Az IMMOFINANZ nyerte az Office Branding különdíjat

Iroda 2021-06-09

Az IMMOFINANZ elnyerte az Office Branding Különdíjat 2020-ra az Év Irodája versenyen. Ezzel a díjjal a zsűri elismerte a piacon különlegesnek számító új, rugalmas irodai termékét. A myhive márka közel négy évvel ezelőtt indult az irodapiacon, amely azóta széles körben ismert lett és folyamatosan alkalmazkodik a piaci igényekhez.

A myhive által egy egyedülálló koncepció valósult meg az elmúlt években az IMMOFINANZ piacain, köztük öt magyarországi irodaházban, amely a bevezetése után folyamatosan alakult a piaci igényekhez és a bérlők elvárásaihoz. Az elmúlt év kihívásait figyelembe véve a vállalat a márkán belül új, rugalmas a piacon egyedülálló szolgáltatáscsomaggal jelentkezett. Az IMMOFINANZ a meglévő és leendő bérlőinek magas színvonalú közösségi irodaterület és a modern irodaközpontok testre szabható kombinációját kínálja tágas helyiségekkel, széles szolgáltatási portfólióval és kiváló infrastruktúrával.

A vállalat teljes rugalmasságot és nagyobb mozgásteret kínál a bérleti időtartam és a bérelt irodaterületek tekintetében, így minden vállalkozásformát ki tud elégíteni: a bérleti szerződés vonatkozhat nagyon rövid időre és kis alapterületre, de akár hosszabb időtartamra és nagyobb irodatérre is. Azonban az ügyfelek igényeihez alkalmazkodva ez rugalmasan változtatható. Elsősorban kis cégek és vállalkozók számára lehetőség van magasan felszerelt és minden igényt kielégítő coworking típusú munkaállomást bérelni. Azok a bérlők, akik irodaház szintű infrastruktúrával saját myhive irodát szeretnének szintén találnak opciót.

„Büszkék vagyunk a díjra és köszönjük a zsűri elismerését. Ezzel az új lehetőséggel reméljük, hogy még több olyan ügyfél irodabérleti igényeit tudjuk kielégíteni, akik nem akarnak hosszú távon elköteleződni, vagy nem tudják pontosan megbecsülni, hogy hány asztali gépre lesz szükségük a közeljövőben, de színvonalas irodában szeretnének dolgozni” – mondta Nagy Viktor, az IMMOFINANZ működésért felelős hazai vezetője. 

Partnereink