Hasít a WeWork alkalmazása a közösségi irodák világában

Iroda 2021-10-06

A világszerte közösségi irodákat kínáló WeWork a megújult stratégiája keretében már appon keresztül is kínál munkaállomásokat, tárgyalótermeket és irodákat 47 városban.

A WeWork On Demand alkalmazást korábban nagy várakozás előzte meg, ősztől pedig már Amerikán kívül is használni lehet, hiszen 47 város 300 helyszínén érhető el az USA-tól kezdve az Egyesült Királyságon át egészen Szingapúrig vagy Ausztráliáig. Az árak Európában napi 45 eurót kóstálnak, a tárgyalótermek ára pedig 15 euró óránként.

Mathieu Proust, a WeWork az Egyesült Királyságért, Írországért és a feltörekvő piacokért felelős ügyvezetője elmondta, hogy amint a dolgozók Nagy-Britanniában elkezdtek visszatérni az irodákba, jelentősebb érdeklődést tapasztaltak a rugalmasabb munkahelyi lehetőségek iránt. Az új applikáció képes kielégíteni a változó igényeket és az új hibrid munkahely követelményeit is. Alternatív munkahelyeket kínál, amelyeket az alkalmazottak akár harmadik munkahelyszínként is használhatnak az otthon és az iroda mellett.

A sikert jól jelzi, hogy Észak-Amerikában 2021 márciusa óta a WeWork On Demand foglalások megnégyszereződtek egy munkatérre vonatkozóan, a szobafoglalások pedig több mint kétszeresére nőttek. Egy nyár végi adat szerint globálisan 70 ezer foglalást regisztráltak eddig a rendszerben.

A felhasználók az alkalmazás segítségével gyorsan meg tudják szervezni a személyes megbeszéléseiket, dedikált munkaállomást találhatnak, vagy egy irodát bérelhetnek, hogy a csapattagjaikkal online meetinget bonyolítsanak le, miközben lakóhelyüktől távol egy másik városba utaznak.

Fotó: Getty Images - illusztráció

Partnereink