A HubHub Agora a közösségi irodák legújabb generációja, ahol mindenki otthonra talál

Iroda 2021-11-16

Fontos számodra, hogy egy vagány, kreatív és inspiráló környezetben dolgozz? Fontos, hogy megismerd a körülötted lévő embereket? Gyere és fogald el a dedikált munkaállomásod! A HubHub Agora Budapest legújabb épülő városközpontjának impozáns irodaházában kapott helyet, és minden 21. századi igényt kielégít. Zöld, innovatív, közösségteremtő rugalmas terek, ahol magas esztétikai minőségben kiváló szolgáltatások várják a kisebb-nagyobb cégeket.

A HB Reavis fejlesztésében épülő Agora Budapest az egyik legjelentősebb város- és üzletközpont-beruházás a főváros legnépszerűbb irodafolyosóján, a Váci úton. A lokáció kiemelkedő, hiszen metróval, villamossal, busszal és autóval is gyorsan elérhető, a belvárosból, Budáról és az agglomerációból szintén könnyen megközelíthető.

Az Árpád híd pesti hídfőjénél már több átadott, BREEAM minősítést kapott, impozáns épület is gazdagítja a budapesti városszövetet és irodapiacot, ahol a globális nagyvállalatok mellett helyet kapott a HubHub Agora közösségi iroda-hálózat legújabb tagja is. Az új coworking központ olyan kreatív teret kínál a bérlői számára, amely nem csak támogatja a hatékony munkavégzést, de számos közösségi eseménnyel, workshoppal és előadással segíti a kapcsolatépítést, a szervezetfejlesztést, illetve a tapasztalatcserét.

A HubHub Agora egy vagány, kreatív és inspiráló környezetet kínál a bérlőknek, igazi közösséget teremt, ahol a startupok, kis-és nagyvállalatok, helyi szervezetek és innovatív vállalkozók valóban gyümölcsöző partnerségeket alakíthatnak ki. Itt a cégek egymás szomszédságában dolgoznak, így lehetőség nyílik arra, hogy egy támogató ökoszisztémában egymást segítve és inspirálva növekedhessenek.

A közösségi iroda tökéletes választás egyéni és csapat alapú munkavégzésre is a Fix Desk rendszerének köszönhetően, illetve a nagyobb cégek számára olyan flexibilis irodatereket biztosít, amely megfelelő választ ad a pandémia okozta kihívásokra is. Teljesen felszerelt tárgyalók, konyhák és közösségi terek várják a bérlőket, mindemellett a rendezvényteremben nagyobb eseményeket is lehet szervezni.

A HubHub-nál a megszokott rugalmas szerződési feltételek érvényesek, így akár már egy hónapos tagságra is lehetőség nyílik. 0-24 belépés és recepció, portaszolgáltatás, zuhanyzó, parkolás, közösségi bicikli és elektromos roller, hogy csak néhány előnyt említsünk. Továbbá kávé, tea és frissítők az alapszolgáltatásban, illetve nyomtatás, biztonsági szolgálat és takarítás az árban, arról már nem is beszélve, hogy az irodaház épületében található menza, edzőterem, fodrászat és Dm is igénybe vehetők. Mindezek a sokrétű lehetőségek a legvonzóbb közösségi irodák egyikévé teszik a HubHub-ot.

GALÉRIA KÉPEK

Partnereink