Iroda bérbeadási részleget indít az Avison Young

Iroda 2021-05-11

Az Avison Young Magyarország, melyet Jake Lodge, Benjamin Perez Ellischewitz és Célestin Huot-Marchand igazgatók alapítottak az év elején, újabb divízióval bővíti ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatásait az iroda bérbeadási részleg elindításával. Az újabb üzleti vonal kiegészíti a már meglevő tőkepiac, projekt menedzsment és ingatlankezelés szolgáltatásokat.

“A vagyonkezelési tevékenységünk során meghatározó tapasztalatokat és szakértelmet szereztünk a bérbeadás területén. Mostani stratégiai döntésünkkel ezen képességünket kamatoztatjuk és szolgáltatásainkkal egy szélesebb ügyfélkört szeretnénk elérni” - mondta Jake Lodge. “Meggyőződésünk, hogy megbízói hátterünk megkülönböztet minket a versenytársaktól, mivel többet tudunk nyújtani a megszokott közvetítői szolgáltatásoknál, és átfogó bérleti tanácsadást kínálunk a legkiválóbb kivitelezéssel” - tette hozzá.

A gyorsan fejlődő piacon, az Avison Young folyamatosan elemzi a bérlői igényeket és a bérbeadói kínálatot, hogy mindkét fél számára optimális eredményeket érjenek el. “Az Avison Young fejlett technológia platformjának segítségével a célunk az, hogy ügyfeleink számára innovatív és intelligens megoldásokkal lépjünk be a bérbeadási piacra” - emelte ki Célestin Huot-Marchand.

A bérbeadási csapatot Nagyházi Péter vezeti, aki 2003 óta van jelen a magyar kereskedelmi ingatlan piacon és jelentős tapasztalatra tett szert vezető tanácsadó cégeknél, legutóbb a JLL Magyarország iroda bérbeadási részlegénél dolgozott. “Nagy örömmel fogadjuk Pétert a csapatban. Korábban együtt dolgoztunk és biztos vagyok abban, hogy Péter tapasztalata és személyisége meghatározó lesz az új szolgáltatásunk sikeres kialakításában” – tette hozzá Benjamin Perez Ellischewitz.

Partnereink