Irodaházat értékesít az Appeninn

Iroda 2021-09-03

Az Appeninn Nyrt. értékesíti az ingatlanportfóliójába tartozó, a III. kerületi Montevideo utcában található irodaházat tulajdonló projekttársaságot. Az irodaház még 2020 elején került az Appeninn Nyrt. ingatlanportfoliójába, a társaság értékteremtő tevékenysége eredményeképpen pedig jó bérbeadottsági mutatók mellett, stabil bérlői bázissal tovább nőtt az ingatlan értéke, aminek köszönhetően nyereséget realizálva sikerült értékesíteni.

Az Appeninn értékesíti a III. kerületi Montevideo utcában található, több mint 6 ezer négyzetméter alapterületű, 2006-ban épült irodaházát tulajdonló projektcégét, az M2C Projectet. A vevő a Torento Property, a tranzakció zárásának tervezett időpontja a szerződéskötést követő legfeljebb 60 nap.

A frekventált környezetben található, 5098 négyzetméternyi iroda-, 581 négyzetméternyi kereskedelmi, valamint 507 négyzetméter raktárterülettel, továbbá 164 férőhelyes parkolóval rendelkező ingatlan 2020 elején került az Appeninn Nyrt. tulajdonába.

A társaság értékteremtő tevékenysége és a professzionális ingatlanmenedzsment eredményeképpen jó bérbeadottsági mutatók mellett, stabil bérlőbázissal tovább nőtt az ingatlan értéke, aminek köszönhetően az irodaházat tulajdonló projekttársaságot egy optimális piaci helyzetben sikerült nyereséget realizálva értékesíteni.

Fotó: iroda.hu

Partnereink