Találkozz az Atenorral Budapest utcáin!

Iroda 2021-11-11

A fenntartható, befogadó és vonzó városok mellett elkötelezett ingatlanfejlesztőként az ATENOR évek óta egyedi kezdeményezéseivel járul hozzá a városi élet felpezsdítéséhez. Ezek a kezdeményezések az ATENOR 360°-os városformálási stratégiájának részei, melynek három legfontosabb alappillére a városok gazdasági stabilitása, környezetünkre gyakorolt hatásai, valamint a társadalommal kialakított viszonya.

A városnegyedek élettel telivé és szebbé tétele, a régi ipari területek újjáélesztése és vegyesfunkciójú, fenntartható városrészekké alakítása, a polgárok jólétének biztosítása és a diverzitás tiszteletben tartása – ezek mind olyan célok, amelyek az ATENOR-t társadalmi megközelítésében vezérlik.

Mivel a városért cselekedni egyebek mellett a polgáraiért való cselekvést is jelenti, az ATENOR társadalmi megközelítésébe beépítette az “Acting for People”, vagyis a „Cselekvés az emberekért” filozófiát.

Válaszul a város sokszínűségére, az ATENOR a "Wake Up the City" programjának elindításával a találkozók, kapcsolatok és eszmecserék fontosságára hívja fel a figyelmet, vagyis a városi élet és a társadalmi kapcsolatok fontosságára.

Azzal, hogy egy csésze kávé mellett egy pillanatnyi vidámságot kínál, az ATENOR a városi életet ünnepli. Az ATENOR-kávéautó mindegyik európai országba ellátogat, ahol a fejlesztő jelen van, és ezúttal Magyarországon varázsolta szebbé a helyiek reggeleit.

Október 28-án Óbudán, majd a múlt héten a XIII. kerületi Váci Greens campus területén is együtt indíthatták napjukat az arra látogatók egy finom csésze kávé mellett. Az ATENOR megelégedését fejezte ki, hogy a város számos lakójával találkozhatott, és velük együtt ünnepelhette a társasági életet – természetesen mindezt biztonságos, fenntartható és felelősségteljes módon!

Fedezze fel a turné további állomásait: ATENOR - Wake Up the City - Tour

Partnereink