Új érkeztetési és beléptetési rendszer a Hungária Office Parkban

Iroda 2021-10-25

A Hungária Office Parkban kiemelt szerepet kap a prémium vendégérkeztetés és a mobiltelefonos dolgozói beléptetés a Real Estate Awards díjazott TabLog rendszerének a segítségével.

A Hungária Office Parkban a WING egy több ütemben megvalósítandó, fejlesztési, valamint újrahasznosítási programot készített elő. Elsőként az ingatlankomplexum legmagasabb irodaépülete, a Gizella Loftként ismert épület alakult át irodaházzá. A fejlesztési program keretében kiemelt figyelmet fordítanak a bérlői igények kielégítésére. Ennek két legfontosabb eleme a bérlőkhöz érkező vendégek, külsős munkatársak minél könnyebb, minél gyorsabb érkeztetése és a dolgozók munkaidőnyilvántartással egybekötött mobiltelefonos beléptetése.

A hagyományos recepcióknál csúcsidőszakba kialakuló torlódások teljes mértékben kiküszöbölhetők a magyar fejlesztésű, Real Estate Awards nyertes TabLog vendég- és dolgozói érkeztető rendszerrel. A TabLog csapata számos ingatlanfejlesztővel már több sikeres projekteket valósított meg. A Futureal-csoporttal az Advance Towers I-II. és BudapestONE irodaházakban történő vendégérkeztetés rendszerének a kiépítését, illetve a Property Market-tel a Budapark Gate irodaházakban történő fejlesztést.

Partnereink