WELL Building Standard™ Workshop - A mérhető irodai well-being

Iroda 2020-03-04

Az irodai munkavállalók jólléte már-már alapfogalom és alapelvárás. De mit is jelent ez a fogalom? Ahány munkáltató, annyi értelmezés. Azonban van egy jó hír, hiszen a wellbeing objektív és mérhető, mégpedig a WELL Building Standard™ minősítéssel. Egy félnapos workshopon részletesen megismerheted a rendszert és hozzá teheted a saját ötleteidet, hogy egy új well-being szintet kínálhass a bérlőknek!

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (Hungary Green Building Council, röviden HuGBC) félnapos, intenzív workshopra vár minden olyan ingatlan tanácsadót, aki hatékonyabb, optimálisabb, hosszú távon munkaerő megtartó és motiváló munkakörnyezetet szeretne értékesíteni a bérlőknek. Az eseményre március 20-án kerül sor az Epam tréningközpontban a Corvin 5 Irodaházban. 

Ha eljössz, ezzel a tudással és tapasztalattal távozol:

átfogó ismereteket szerzel a WELL Building Standard™ minősítésről: története, kategóriái, pontrendszere, a minősítés menete és fenntartása;
érvekkel tudod alátámasztani, miért éri meg egy WELL minősített iroda/irodaház a bérbeadónak, a bérlőnek és a munkatársaknak;
magabiztosan tudsz olyan megoldásokat javasolni az ügyfeleidnek a WELL minősítés mind a 10 kategóriájában, melyekkel növelhetik versenyelőnyüket a piacon.

A workshop végén pedig a résztvevők bejárják a Corvin 5 WELL előminősített irodaházat, hogy lássák is, amiről hallottak. A workshopot a WELL Building Standard elveinek jegyében szervezik, hogy megtapasztalhasd, amit a bérlőknek kínálsz majd.

Az előadók olyan szakértők lesznek, mint Kurucz Regina WELL AP; Joseph Marfi (USA) LEED Fellow, WELL AP & WELL Faculty, GGP; Németh László projekt igazgató helyettes, Futureal; Kovács Emese WELL AP, MN6 Energiaügynökség; Szircsák Norbert WELL AP, LEED AP ID+C, Colliers.

Partnereink