A diverzitás a Te ügyed is - Workshop az inkluzív munkahelyekért

Business 2021-05-12

Szeretnéd megtudni, hogy milyen is egy befogadó munkahely és milyen lépéseken keresztül vezet el ide az út? Gyere el a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma, az Access4you és a Salva Vita Alapítvány közös online rendezvényére, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre!

Tudtad, hogy a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásával erősödik a szervezeten belüli problémamegoldó potenciál; javul és elfogadóbbá válik a munkahelyi légkör, számos olyan innovatív megoldás kerülhet bevezetésre, amelyek nem csak a termelékenység növekedéséhez járulnak hozzá, de vállalatunkat versenyelőnyhöz is juttathatják?

A sztereotípiák és rossz beidegződések folyamatos kereszttűzésben ugyan nincsen könnyű dolgunk, de a változtatás nem lehetetlen, és miként számos nagyszerű példa mutatja is, a szemléletváltás, valamint az inkluzív vállalati kultúra megalapozása és fenntartása egy mindegyik fél számára megtérülő befektetést jelenthet.

A Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma, az Access4you és a Salva Vita Alapítvány közös online rendezvényén

  • meghallgathatod olyan cégek jó gyakorlatait, akik élen járnak a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása terén;
  • megismerkedhetsz olyan szervezetekkel, akik abban segítenek neked és cégednek, hogy a foglalkoztatás kezdeti lépéseit a lehető legfelkészültebben és magabiztosabban tehessétek meg, valamint tanácsokat tudnak adni arra nézve, hogy miként fejleszthetitek a meglévő foglalkoztatási gyakorlataitokat;
  • végül, de nem utolsó sorban, találkozhatsz olyan megváltozott munkaképességű fiatalokkal, akik sikeresen elhelyezkedtek a nyílt munkaerőpiacon és a rendezvény keretében megosztják veletek az elhelyezkedés és későbbi foglalkoztatás kapcsán felmerülő tapasztalataikat, élményeiket.

Jelentkezni az alábbi linken elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével tudsz, a kért adatok megadásával: A diverzitás a Te ügyed is! - Jelentkezés. Időpont: 2021. május 27. csütörtök 9.00-13.00. További információk a programmal kapcsolatban itt olvashatók.

A workshopon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2021. május 26. 12.00

Partnereink