Felfújható üdülőfalut fejlesztenek Délegyházán

Hamarosan egy teljesen új, exkluzív kikapcsolódási lehetőség válik elérhetővé a magyarok számára, a közelmúltban ugyanis elkezdődött egy felfújható üdülőfalu fejlesztése a Pest megyei Délegyházán a belföldi turizmus élénkítésének érdekében. A Heaven Dropped által megálmodott koncepció párját ritkítja az országban, a 12,5 hektáros tóparti területen megvalósuló projekt keretein belül összesen 86 kupolaalakú dómot építenek majd fel. A szerkezetek teljesen felszerelt állapotban kerülnek kialakításra, átlátszó oldalfalainak és skylight falainak köszönhetően pedig kivételes panorámában lehet majd része a vendégeknek.

Kosinszky Gordon stratégiai vezető közölte, a cég által megvásárolt délegyházi tó a Sakura nevet kapta, nem véletlenül: a tervek szerint másfél kilométer hosszan japán mintára cseresznyefákat ültetnek majd, melyek bámulatos színe rózsaszínre festi majd a tájat minden tavasszal. „A fejlesztés várhatóan 2023-ra valósul majd meg teljes egészében, de az első dómokat már idén nyáron átadjuk a nagyérdeműnek. A szerkezeteket nemcsak bérbe lehet majd venni, hanem örök bérleti jogot is lehet rájuk szerezni, így a kihasználatlan időszakban mi üzemeltetjük majd azokat az ügyfeleink számára” – magyarázta.

A Magyarországon alig néhány hónapja forgalmazott kupolaalakú dómokat befektetési jelleggel vagy akár magáncélra is meg lehet már vásárolni kedvező, bevezető áron 5-8 millió forint körüli összegért, ami az építést is magába foglalja. A szerkezet nem kizárólag üdülési célokat szolgál, hiszen alapterülete 40 és 300 négyzetméter között variálható igény szerint, így akár egy sporteseményhez küzdőtér is kialakítható benne, de esküvői rendezvény vagy csapatépítő helyszínének is tökéletesen funkcionál, a kupola pedig tágas belső teret biztosít minden esetben.

Forrás: Heaven Dropped