Jön a Realista és a Real Estate Awards első Balaton-parti konferenciája

A Realista ingatlanpiaci hírportál és a Real Estate Awards már egy évtizede a hazai ingatlanszektorban meghatározó szerepet tölt be az ingatlan.com csoport tagjaként, hiszen miközben autentikus szakmai tartalommal látják el az ingatlanpiac szereplőit, a szektor legjobb teljesítményeit, fejlesztéseit, vállalatait és szakértőit díjazzák és mutatják be.

Ez adta az apropóját, hogy a nagysikerű Ingatlan Regatta, a szinte már ikonikus vitorlásverseny nulladik napján a résztvevők izgalmas előadások és panelbeszélgetések keretében megoszthatják egymással a tapasztalataikat az ingatlanpiac aktuális kérdéseiről, trendjeiről és lehetséges jövőképéről.

A helyszín is különleges lesz, hiszen végre nem „nyakkendős-öltönyös” rendezvényen zajlik majd a konferencia, hanem szabadtéren kötetlen keretek között a Balaton partján. A formalitás ezúttal informális lesz, a közvetlenség pedig új impulzusokat ígér a résztvevők számára. Nem véletlenül a címe Real Estate Beach Conference.

A témákat a Real Estate Awards egyes kategóriái adják, így többek között az ingatlankezelés, a kereskedelmiingatlan-fejlesztés, a befektetési piac, a lakáscélú projektek, illetve a logisztika alapvető kérdéseit vitatják meg a résztvevők. A beszélgetések résztvevői a magyarországi piac kiemelkedő szereplői, tanácsadói, cégvezetői lesznek – többek között Az Év Ingatlanpiaci Személyiségei –, akik mindent tudnak az ingatlanszakmáról.

+++

A szervezők a Regatta hajóval rendelkező cégek számára 20%-os kedvezményt biztosítanak. A jegyvásárlás hamarosan indul, az esemény maximális létszáma 250 fő. A szállodai szobafoglalások limitáltan érhetők majd el. Még nincs hajód? https://ingatlanregatta.hu/jelentkezes/

 Részvételi lehetőségekről és jegyekről infók hamarosan itt.