Minden hajó elkelt az Ingatlan Regattán! A Real Estate Beach Conference-re még maradtak jegyek

Újabb rekordot döntött az Ingatlan Regatta, hiszen 3 hónappal az esemény előtt elkelt az egész flotta 50 hajója. A szervezők a nyár folyamán még próbálják növelni a hajók számát, hogy a kimaradt cégek is részt vehessenek a rendezvényen.

Jó hír viszont, hogy a 0. napon megtartják a 2. Real Estate Beach Conference-t, amelyre még kaphatók jegyek, de jó lesz sietni. Egy ízig-vérig hiánypótló rendezvény lesz, hiszen a konferencia fókusztémái az ingatlanmenedzsment és az információ hatalma.

A rendezvény, akárcsak tavaly, kötetlenül és őszintén mutatja be az ingatlanpiac legfontosabb eseményeit és trendjeit. De ezúttal a szektor vezetőit, sikerembereit és feltörekvő tehetségeit állítják a középpontba.

Hogyan vezessük az ingatlanpiacot? Mitől jó egy vezető? Hogyan lesz sikeres egy vállalat? Hogyan lépjünk túl a válságon, a pandémián vagy egyéb gazdasági, politikai nehézségeken? Mit is jelent az ingatlanszektorban, hogy az információ hatalom?

Az ingatlanpiac meghatározó szereplői mesélik el a személyes történeteiket, adják át a tapasztalataikat, és árulják el a siker titkát! Ezúttal nem csak a szakmai kérdéseket boncolgatják a résztvevők, hanem a színfalak mögé pillantva az embereket és a vezetőket veszik górcső alá.

Jegyek még itt vásárolhatók a 2. Real Estate BEACH konferenciára.

Fotó: Balatonkenese – Getty Images