A Robertson Hungary megvásárolja a BNP Paribas Real Estate Magyarországot

A Robertson Hungary célja pozíciójának további erősítése, valamint üzleti tevékenységeinek kiszélesítése a tranzakció által, mellyel tovább növelheti piaci részesedését a magyar ingatlanszektorban.

2013 óta vagyunk a BNP Paribas Real Estate nemzetközi hálózatának tagjai, és azóta dolgozunk azon, hogy az együttműködésünket minél szorosabbra fűzzük, amelyre a cégfelvásárlás kitűnő alapot biztosít. Bízom abban, hogy a közös irányítás alatt álló két cég együttes munkája révén lehetőséget kapunk arra, hogy kihasználjuk a két entitás által generáltt szinergiákat, valamint szélesebb körben nyújthassunk szolgáltatásokat ügyfeleink részére mind végfelhasználói, mind befektetői oldalon” – összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

A Robertson a BNP Paribas Real Estate nemzetközi hálózatának része marad, felhasználva a meglévő márkaismeretet, tudást és tapasztalatokat annak érdekében, hogy partnerei részére átfogó, modern technológiákon alapuló, professzionális és megbízható szolgáltatásokat nyújthasson a jövőben is.

A Robertson Hungary, a partnerségi hálózatunk egyik kiemelkedő és meghatározó szereplője, továbbá a magyarországi ingatlanszektor egyik vezető vállalkozása. Munkája révén a BNP Paribas Real Estate még szélesebb körben tudja kiszolgálni meglévő ügyfeleit mind helyi, mind európai viszonylatban, ingatlanpiaci szolgáltatások széles skáláját kínálva jövőbeni megbízóink számára is.” – nyilatkozta Csukás Csongor, a BNP Paribas Real Estate Nemzetközi Ingatlankezelés osztályának helyettes vezetője.

Együttműködésünknek köszönhetően a szolgáltatási portfóliónk olyan tevékenységekkel bővülhet mint az ingatlankezelés, projekt- és pénzügyi menedzsment, ingatlan átvilágítás – és ez csak néhány példa a teljes palettából.” – tette hozzá Tilki Róbert.

A BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelő Zrt. új neve Robertson Property Management Zrt.-re változik, és a mai naptól kezdve teljes egészében a Robertson Hungary Kft. tulajdonába kerül. A Robertson Hungary kizárólagos és közös, kettős megbízásainak volumene hozzávetőleg 200 000 m2 irodaterületet foglal magában, míg a BNP Paribas Real Estate Hungary jelenleg 260 000 m2 kiterjedésű iroda, kiskereskedelmi és ipari ingatlant kezel Budapesten és Magyarország különböző térségeiben.

A két Robertson vállalkozás Budapesten, egymástól elkülönülve, két székhelyen folytatja munkáját, azonban egy egészként működnek majd annak érdekében, hogy az ingatlanok életciklusának teljes egészét lefedhessék.

Fotó: Daróczi Bálint