Új felsővezetővel erősít a Forestay Group

A Forestay Group ingatlanbefektetéseket, fejlesztéseket és építőipari projekteket valósít meg közép-európai fókusszal. A cégcsoport tagvállalatai teljeskörűen lefedik az ingatlanfejlesztés, ingatlan alapkezelés, a projekt- és kivitelezésmenedzsment, valamint ingatlankezelés területeit. A cégcsoport fennállása alatt több mint 150 sikeres projektet hajtott végre, 60 fős szakmai csapata ugyanazzal a tulajdonosi szemlélettel valósítja meg a piaci megrendeléseket, mint a Forestay Alapkezelő Zrt. által tulajdonolt ingatlanportfolió menedzselését.

Sellyey Tamás 1998 óta meghatározó szereplője a hazai ingatlanszakmának, ez idő alatt jelentős tapasztalatokat szerzett tanácsadói, befektetői és fejlesztői területen egyaránt. Dolgozott többek között a DTZ Hungary befektetési igazgatójaként és a DBH Real Estate ügyvezetőjeként, míg a legutóbbi 4 éves időszakot a DVM Group-nál töltötte operatív és értékesítési igazgatóként. Korábban a hazai ingatlanfejlesztői kör egyik jelentős prémium beszállítói partnere, a Philips Lighting és a Philips Hungary vezető pozícióiban szerzett magas szintű vállalatirányítási gyakorlatot. A közgazdász végzettségű szakember munkája mellett aktív szerepet vállal üzleti szervezetek életében, alelnöke a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamarának és vezetőségi tagja a Menedzserek Országos Szövetségének.

„A Forestay Group munkásságát és projektjeit piaci szereplőként évek óta ismerem, vezetőivel nagyon jó emberi és szakmai kapcsolatot ápolunk. Úgy gondolom, a cégcsoport több mint egy évtizedes múltja, stabil fundamentumai, megalapozott piaci jelenléte és a hasonlóképpen vallott üzleti-emberi értékek komoly lehetőséget nyújtanak egy nagyarányú növekedésre az előttünk álló izgalmas időszakban. Nagy örömmel és lelkesedéssel nézek a közös munka elébe” – hangsúlyozta Sellyey Tamás.

„A Forestay Group jelentős hazai és nemzetközi tervekkel rendelkezik, melyek alapjait az elmúlt évtized eredményei teremtik meg. A tulajdonosi szemlélet, minőségre törekvés, az innovatív termékek létrehozása és a hatékony szervezeti folyamatok ebben legalább akkora súlyt képeznek, mint a szakmailag képzett és megfelelő emberi értékkekkel rendelkező kollégák megtalálása. Sellyey Tamást ilyen embernek ismertük meg, így nagy örömmel üdvözöljük a csapatban” – tette hozzá Botos Bálint, a Forestay Group ügyvezető partnere.