Új időpontban a theBar, az ingatlanpiac ikonikus eseménye

Az elmúlt évtized legismertebb és legsikeresebb ingatlanpiaci szakmai találkozója a theBar a járvány miatt néhány évig szünetelt, azonban most ismét várja a szektor szereplőit, hogy az aktuális eseményekről, folyamatokról, trendekről és a jövő lehetséges irányairól kicserélhessék a tapasztalataikat.

Azonban az eredeti időpontot módosították az időjárási előrejelzések miatt, így az esemény június 16-án lesz a Romkertben, hogy a résztvevők valóban „felhőtlen” körülmények között találkozhassanak és ünnepelhessék az ingatlanpiac sikereit. A szervezők örömmel tapasztalták a nagy érdeklődést, így az új időpontban is izgatottan várják a magyar ingatlanpiac jeles személyiségeit a Duna-part eme különleges helyszínén, ahonnan csodálatos perspektíva nyílik Budapestre és a remények szerint az ingatlanpiacra is.

A theBar szimbolikus esemény lesz, hiszen jelzi, hogy bár a pandémia még jelen van az életünkben, az ingatlanpiacon sikerült az elmúlt évek nehézségeit kezelni. Ugyanígy a jelenlegi gazdasági problémák és egyéb konfliktusok közepette még nagyobb jelentősége van a rendezvénynek, hiszen mutatja, hogy a magyar ingatlanpiaci szereplők erős közösséget alkotnak, akiket összeköt az ágazat és az értékteremtés iránti elkötelezettség.

A különleges networking eseményen a részvétel előzetes regisztrációval ingyenes. A Romkert pedig itt található.

A rendezvény a Forestay Group tagvállalata, a Horsens Partners támogatásával valósul meg.