Cserna Klára tölti be januártól a ProInterier Kft. kereskedelmi igazgatói posztját

Design&build 2023-01-11

A hazai piacon 2006 óta működő építőipari vállalat új kereskedelmi igazgatójának feladata a dinamikus növekedés biztosítása, a meglévő ügyfélkör bővítése, valamint a belső folyamatok optimalizálásával és átstrukturálásával még professzionálisabb szolgáltatásnyújtás elérése lesz.

A közgazdász végzettségű szakember 2017 óta dolgozik a ProInteriernél. Pályafutását sales menedzseri pozícióban kezdte meg, és rövid időn belül a burkolatforgalmazási terület vezetőjévé nevezték ki. Munkája eredményeképpen jelentősen nőtt a vállalat által kizárólagosan forgalmazott Interface modulszőnyegek és nora gumiburkolatok piaci ismertsége, amit évről-évre a pénzügyi adatok is szépen tükröztek.

„Számomra mindig az ügyfélelégedettég volt az egyik legfontosabb szempont, kollégáimtól is mindig ezt vártam el. Korábbi multinacionális cégnél töltött éveimben volt alkalmam nagyobb létszámú csapatot is irányítani, illetve az irodakiépítések, költözések és szerződéskötések lebonyolítását koordinálni. Meggyőződésem, hogy a ProInterier Kft. által nyújtott egyedi szolgáltatások kombinációja egy igazi unikum a piacon (burkolat forgalmazás, fitout, álpadló, valamint shell & core munkák), és a számok azt mutatják, hogy még ebben a kihívásokkal teli gazdasági helyzetben is élénk a kereslet irántuk.

Az elmúlt években már bebizonyítottuk, hogy nem csupán az irodapiacon, hanem más területen is, mint például bevásárlóközpontok felújításában is kiváló és minőségi munkát tudunk végezni.

Jelentős eredményeket csak csapatmunkával lehet elérni, ezért kulcsfontosságúnak tartom, hogy a munkatársak sajátjuknak is tekintsék a sikeres projekteket, és a terhelés ellenére motiváltak maradjanak. Az a típusú vezető vagyok, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy jó példát mutasson, aki nyitott mások véleményére, és bizalmat ad a kollegáinak. Hiszek abban, hogy egymástól tudunk a legtöbbet tanulni, csak együtt vagyunk képesek fejlődni” – mondta a frissen kinevezett igazgató.

Partnereink