Fenntarthatóság és Építészet beszélgetéssorozat – Gazdasági megvalósíthatóság és fejlesztési alternatívák

A Next Nest és a DVM group „Fenntarthatóság és Építészet” címmel beszélgetéssorozatot szervezett a városépítészet fenntarthatósági és gazdasági aspektusairól. A moderált kerekasztal-eszmecserék során körbejárják, hogy az építészet és a városépítészet hogyan tudja a társadalmi sokszínűséget, valamint az új élet- és családformákat támogatni. A harmadik esemény „Gazdasági megvalósíthatóság és fejlesztési alternatívák” címmel kerül megrendezésre.

A szervezők az első két nagy sikerű rendezvény után szeretettel várják az érdeklődőket a beszélgetéssorozat záró eseményére, ahol ezúttal a fenntartható építészet pénzügyi kérdéseit és a lehetséges megoldásokat járják körül. Illetve arról beszélgetnek: hogyan finanszírozhatók a jelenlegi gazdasági környezetben olyan fejlesztések, amelyek társadalmi és környezettudatossági szempontból is előremutatók.

Beszélgetőpartnerek: Soóki-Tóth Gábor, urbanista (Város-labor), Ozsvald Áron, partner (Green Deal Solutions), Benczúr László, Next Nest alapító, építész, vezető tervező (Next Nest), Kukucska Gergő, építész (D1618 Műhely)

Moderátor: Kiss Ida, design director (DVM group)

Időpont: 2023. 04. 18., kedd 17:00-19:00

Helyszín: A DVM group irodája – Promenade Gardens, 1133 Budapest, Váci út 80.

Regisztráció: https://forms.gle/ggzR5sR4Kq4G26879

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A résztvevők száma korlátozott (maximum 50 fő), így kérjük, részvételi szándékodat minél előbb jelezd az alábbi űrlap kitöltésével.

Fotó: pixabay