Stratégiai partnerségre lép Tatár Tibor és a Paulinyi & Partners Innovations

Az ország egyik legtapasztaltabb ingatlanfejlesztési szakemberének cége, a Calyx Investment stratégiai partnerség keretében segíti a Paulinyi & Partners cégcsoport innovációs vállalatának termék- és üzletfejlesztési tevékenységét.

A Paulinyi & Partners csoport innovatív ingatlanpiaci megoldásokat fejlesztő vállalatának, a Paulinyi & Partners Innovations-nek (PPI) a munkáját támogatja Tatár Tibor. Az ingatlanfejlesztési szakember az elmúlt 19 évben a Futureal vezérigazgatójaként számos közös projekten dolgozott a Paulinyi & Partners-szel, most pedig a cégcsoport innovációs vállalatával, a PPI-vel kezdett szorosabb együttműködésbe.

A PPI célja, hogy a komplex ingatlanfejlesztések esetében megkönnyítse a döntéshozatalt és hatékonyabbá tegye a tervezők, a kivitelezők és az üzemeltetők munkáját. A vállalat már több mint 650.000 m2 ingatlan létrehozását támogatta tanulásra képes gépi intelligencia és genetikus algoritmusok segítségével. Tatár Tibor először a Portfolio Property Investment Forum 2023 eseményén szólal fel a PPI csapatának tagjaként, ahol a mesterséges intelligencia szerepéről szóló panelbeszélgetést moderálja.

„Nagy öröm számomra, hogy az ország egyik leginnovatívabb építészirodájának kutatás-fejlesztési munkáját segíthetem. A PPI fejlesztései európai szinten is kiemelten fontos területeket érintenek, amelyek engem is régóta foglalkoztatnak – mondta el Tatár Tibor.  – A csapat célja, hogy a következő időszakban olyan innovatív megoldásokat mutasson be, amelyekkel teljesen megújíthatják az ingatlanfejlesztés és portfoliókezelés világát. A PPI egyik legújabb fejlesztési területében – a meglévő épületek energetikai megújításában – különösen ígéretes szakmai és üzleti lehetőségeket látok.”

A PPI a már több mint 30 éves múltra visszatekintő Paulinyi & Partners cégcsoport innovatív fejlesztési központja. Elsődleges szerepet játszik a fejlesztéseket előkészítő döntéstámogatásban és az adatalapú, digitális kutatás-fejlesztésben. A Paulinyi & Partners Innovations olyan automatizált folyamatokkal és generatív algoritmusokkal dolgozik, melyek az ingatlantanácsadás számos területén nyithatnak új távlatokat a következő években.