Trendforduló. Marketing és design az építőipar kihívásainak időszakában

Válogatott nehézségek előtt áll a hazai és nemzetközi építőipar: infláció, munkaerőhiány, építőanyag árak hullámzásai, változó kereslet. Sokan sokféleképpen látják a jövőt, de egy biztos: a megvalósuló projektek kapcsán kiemelt szerepe van a jó marketingnek- és designak, hiszen nehezebb időszakokban bizalmat épít vásárlók, befektetők, alvállalkozók, munkatársak és szakmai szabályozók irányában egyaránt.

2023. október 13-án a Promenade Gardens-ben a Budapest Design Week keretében megvalósuló Trendforduló – Marketing és design az építőipar kihívásainak időszakában című eseményen a szakmai kiemelt képviselői arra a kérdésre keresik a választ, mi lehet a megfelelő stratégia ma az egyes iparági szegmensekben, pl. lakó- és irodafejlesztések, logisztikai központok vagy épp hotelkomplexumok esetén?

Jó és rossz megoldások, tippek, trendek szakértőktől.  Az esemény előadói: Kiss Ida, Design Director DVM Group, Batta Barnabás és Misetics Mátyás a MITTE Communications vezetői; Balogh László, vezető gazdasági szakértő Ingatlan.com Zrt., Koblencz Nóra, marketingvezető, Metrodom Ltd., Németh Orsolya, marketing igazgató Cushman and Wakefield, Vámosi Attila – Kommunikációs és marketing igazgató DVM Group (Hungary), Szemerey Samu, co-founder and content director, KÉK.

Részletes program és időpontok itt olvashatók. Helyszín: Promenade Gardens, XIII. ker. Váci út 80.