Magyar résztvevő a Graphisoft globális konferenciáján

Innováció 2021-09-13

Szeptember 14-16. között a Graphisoft egy háromnapos nemzetközi konferenciát szervez "Building Together 2021" néven, amelyen számos szakértő vesz részt szerte a nagyvilágból. Magyarországot a Graphisoft mellett egyedüliként a DVM group képviseli: Kiss Ida, a vállalat tervező igazgatója az egyik szakértői kerekasztal beszélgetésen vesz részt.

Szeptember 14-16 között kerül megrendezésre az idei Graphisoft nemzetközi konferencia, amely a Building Together 2021 nevet viseli. Az idén digitális keretek közé csomagolt rendezvényen ingyenes regisztrációt biztosítanak, így bárki számára megtekinthető lesz. A konferencia három napja alatt inspiráló előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel nyújtanak betekintést az építészek és szakági tervezők legnagyobb kihívásaiba. Ezen felül bemutatják az iparág kritikus témáit az új technológiák sikeres alkalmazásától az építészeti oktatás jövőjéig.

Közel 40 vezető építész és szakember vesz részt világszerte, többek között Prof. Dr. Michael Braungart, a Leuphana Egyetem professzora, Philip Allsopp az Arizona Állami Egyetemének vezető tudósa, illetve Masaaki Matsuoka tervező/építész, és még sokan mások. A DVM group képviseletében Kiss Ida tervezési igazgató is csatlakozik az egyik szakértői kerekasztal-beszélgetéshez (Who’s in charge here? Architects in the driver’s seat), amelyet szeptember 15-én 12:40-kor lehet megtekinteni az alábbi linkre kattintva, egy előzetes regisztrációt követően.

Fotó: Getty Images

Partnereink