Plazmatechnológia teheti biztonságosabbá az ingatlanok levegőjét

Innováció 2021-05-11

Nagyon fontos, hogy mindent megtegyünk a munkahelyi fertőzésmegelőzés és egészségvédelem érdekében. Ebben segíthetnek a legkorszerűbb plazmatechnológiával működő levegőfertőtlenítő berendezések, amelyek nagyban fokozzák a koronavírus-krízis kitörése óta megszokott óvintézkedések hatékonyságát, és egyúttal kellemesebbé is teszik a helyiségek légterét, legyen szó akár irodákról, oktatási vagy egészségügyi intézményekről.

Bár a járvány harmadik hullámát szerencsére hamarosan magunk mögött tudhatjuk, teljesen természetes, hogy egy év bezártság után a legtöbben még sokáig ódzkodni fognak az irodába való bejárástól. A megfelelő óvintézkedésekkel – mint a kézfertőtlenítés, a lázmérés, a távolságtartás, a maszkviselés és a fokozott takarítás – csökkenthető a megfertőződés kockázata, azonban további lépésekre is szükség lehet, hogy munkavállalóink biztonságban érezzék magukat.

Ebben segíthetnek a plazmatechnológiával működő levegőfertőtlenítő berendezések, melyek amellett, hogy elpusztítják a kórokozókat, a levegőben lévő kellemetlen szagokat és az allergén vagy irritáló anyagokat is semlegesítik, így folyamatos működésükkel bármely iroda, iskola, óvoda vagy egészségügyi intézmény légterét egészségesebbé és kellemesebbé teszik. 

Működésük nem jár zavaró zaj- vagy szaghatással, üzemeltetésük egyszerű, a szűrőmentes technológiának köszönhetően nem igényelnek karbantartást, hatékonyságukat pedig számos független klinikai és laboratóriumi teszt mellett a Nemzeti Népegészségügyi Központ is tanúsítja. További előnyük, hogy az ózon alapú fertőtlenítési módszerekkel szemben nem bocsátanak ki káros anyagokat, ezért folyamatosan és emberi jelenlét mellett is használhatók, így nemcsak biztonságosak, de állandó védelmet is nyújtanak.

„A különböző méretekben elérhető berendezéseink a hazai egészségügyi ellátásban már évek óta piacvezetők a folyamatos levegőfertőtlenítés területén, és örömmel látjuk, hogy a pandémia kapcsán egyre több vállalat és közintézmény is felismeri előnyeiket. A plazmatechnológia bármilyen adottságú épületben vagy helyiségben könnyen alkalmazható, szakértőink pedig díjmentes kockázatanalízissel és ingyenes próbalehetőséggel segítik leendő ügyfeleinket” – mondta el Szíjjártó Gergely, a Novaerus NanoStrike® plazmatechnológiás levegőfertőtlenítőket forgalmazó M-Solution Kft. ügyvezetője.

Partnereink