A CPI rekoridő alatt felépítette az Airport City új csarnokát

Kereskedelmi 2016-10-06

A CPI által építtetett Airport City „G” épülete 2016. október elején kapta meg a használatbavételi engedélyt.

2016. április elején a vecsési Airport City Logisztikai Parkban megkezdett 6700 négyzetméteres BTS komplexum világviszonylatban rekordnak számító 6 hónap alatt készült el az amerikai központú, nemzetközi futárszolgáltatást nyújtó cégcsoport számára.

A CPI csapat precizitásának és innovatív projekt menedzsmentjének köszönhetően a megállapodásban rögzített határidő előtt egy hónappal készült el az épület. Az egyedi kialakítású raktárcsarnok a kamionos csomagfeltöltés és a légi paletta fogadás mellet, fő profiljuknak, a kiscsomagos furgonos szállítási elvárásoknak is megfelelően épült. A trend követő, pontszerű lejtéssel elkészült nagytáblás ipari padló többek között az autók karbantartását és a csarnok tisztíthatóságát segíti.

Az egyedi árukezelési, raktározási funkción túl a bérlői igényeknek megfelelően 1500 négyzetméter ’A’ osztályú iroda terület és szociális blokkok is kialakításra kerültek. A komplexum lesz a helyszíne a bérlő első kiscsomagos magyarországi elosztó központjának, ahonnan a teljes magyarországi ellátást biztosítják.

GALÉRIA KÉPEK

Partnereink