A Green Court Office irodaházba költözik a Randstad

Iroda 2021-03-22

A Randstad Hungary évek óta igyekezett optimalizálni munkaterét a meglévő épületében, de végül egy másik irodaházba költözik.

Közel másfél éve kezdődött a közös munka az ESTON International bérlőképviseleti csapatával. A járvány kirobbanása valamelyest lassította a folyamatot, és részben átalakította az igényeket, de a jövőre nézve komoly szempontokat hozott előtérbe: hogyan tud egy munkahely egyben közösségépítő eszközként funkcionálni, szem előtt tartva a maximális biztonságot és modern felszereltséget, miközben támogatja a rugalmas, hatékony munkavégzést és a hibrid irodahasználatot is.

Minderre a Randstad a Green Court Officeban találta meg a választ. Az irodaház nem csak kellemes zöld környezetet kínál bérlőinek, de kimagasló műszaki megoldásaival és a jelen igényekhez igazodó érintésmentes közlekedési lehetőségekkel teszi lehetővé az irodákba való biztonságos visszatérést.

Baja Sándor, a Randstad ügyvezető Igazgatója így nyilatkozott az irodakeresésről: „eleinte a budai lehetőségeket néztük, azonban hamar kiderült, hogy az, amit mi keresünk, a Duna másik oldalán lesz.” Pál Tamás, az ESTON bérlőképviseleti divíziójának vezetője így egészítette ki: „a keresés és a tárgyalások során, valamint a teljes bérleti csomagot tekintve a Green Court Office bizonyult a legideálisabb megoldásnak, mely hosszútávon, magas minőségben képes kielégíteni a Randstad által támasztott követelményeket”.

Csiernik Ibolya, a CODIC Hungary Kft. oldaláról, mint bérbeadási és marketing vezető, már az elejétől kezdve örömmel fogadta a lehetőséget: „a Green Court Office megoldást kínál minden olyan vállalatnak, aki kimagasló minőségű, inspiráló irodai környezetet keres a mai változó közegben, ahol az irodatereinek méretét és ezáltal a globális költségeit is optimalizálni tudja. Örülünk a Randstaddal való közös együttműködésnek és várjuk az új bérlőnket és kollégáit, akik idén elsők között vehetik birtokba az épületet.”

Partnereink