A Prologis új logisztikai parkot fejleszt Budapesten

Kereskedelmi 2020-07-01

A Prologis egy 13 hektáros telek megvásárlásával bővíti magyarországi portfólióját a kiemelten keresett budapesti logisztikai ingatlanpiacon. A tranzakciót a Modesta Real Estate segítette.

A teljesen megtelt Prologis Park Budapest-Szigettel szemben található új terület az M0-ás fővárosi körgyűrű mentén helyezkedik el, így minden fontos szállítási útvonalhoz kiváló összeköttetést biztosít. Az ügyfelek számára további előnyt jelent a park két közvetlen csatlakozási pontja az autópályához.

A minden szükséges építési engedéllyel rendelkező új helyszín, amely a Prologis Park Budapest-Sziget II nevet veszi fel, két modern épület fejlesztését teszi lehetővé, összesen 60 000 négyzetméteren. A Prologis PARKlife kezdeményezésének részeként az új park számos, az ügyfelek és munkatársaik számára kialakított szolgáltatást és előnyt biztosít, mint például a helyszíni műszaki szolgálat, autómegosztó program, valamint zöld területek, amelyek együttesen egy olyan kiemelkedő színvonalú munkahelyi környezetet alkotnak, ahová a munkatársak örömmel járnak dolgozni, és amely hozzájárul a természet megóvásához.

A Prologisnál az olyan magas növekedési rátával és magas belépési korláttal rendelkező piacokon keresik a fejlesztési lehetőségeket, amelyek hosszú távon is rugalmasan képesek kiszolgálni ügyfeleik igényeit.

Partnereink