Az Aréna Pláza jelentős átalakítása

Kereskedelmi 2014-05-19

Az Aréna Plaza, Budapest és Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontja, melyet a Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadója üzemeltet és ad bérbe kizárólagosan. Az épület egy, a Lanebridge Investment Management Limited által kezelt alap tulajdonában van és jelenleg egy átfogó stratégiai átalakításon megy keresztül.

A 65,000 négyzetméter alapterületű Aréna Plaza az ország legismertebb bevásárlóközpontja, mely egyedülálló márka összetételével és több, mint 200 márkának otthont adva növeli a vásárlás nyújtotta élvezetet. A nagy, nemzetközi bérlők területének növelésével, és sikeres helyi bérlők (2007 óta) nagy választékával biztosítja a változatosságot a vásárlók részére.

A fent említett átalakítás hozzávetőlegesen 30 üzletet érint, melybe beletartozik a spanyol Inditex Csoport új, 600 négyzetméteres Massimo Dutti üzletének megnyitása, a Zara üzlet megnövelése, melynek eredményeképp a teljes terület 2,500 négyzetméterre nő, valamint az Oysho üzlet átköltöztetése egy 250 négyzetméteres föltszinti egységbe. Az Inditex Csoport márkái mellett a svéd divatóriás, a H&M is 2,500 négyzetméter alapterületűre bőviti üzletét, melyben szeptembertől mégnagyobb választékkal, két emeleten várja majd vásárlóit.

A Cushman & Wakefield Projekt Menedzsment üzletága felel az új Zara üzlet teljes kialakítási munkálataiért.

Balla Erna az Aréna Plaza bevásárlóközpont vezetője elmondta:”Nagy örömmel tölt el ezen ügyletek lezárása és az, hogy az Aréna Plaza az első bevásárlóközpontok között lehet, ahol Massimo Dutti üzlet nyílik. Ezek a jelentős tranzakciók és átalakítások bizonyítják a központ sikerét és a nemzetközi bérlők részéről érkező folyamatos érdeklődést. Biztosak vagyunk benne, hogy az új bérlői mix és az áthelyezések tovább javítanak majd az Aréna Plaza megítélésén és fokozzák a vásárlói élményt.”

Szabó Viktória, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője hozzátette: “A spanyol Inditex Csoporthoz tartozó márkák és a H&M a legkedveltebb divatmárkák közé tartoznak Magyarországon. A tény, hogy erősítik jelenlétüket a legjobban teljesítő bevásárlóközpontokban és bevásárló utcákban, a magyar piacba fektetett bizalmukat bizonyítja. Örülünk, hogy velük dolgozhattunk az Aréna Plázában és reméljük segíthetjük Őket további magyarországi terjeszkedésükben.”

Partnereink