Az UPS rámozdult az e-kereskedelemre

Innováció 2020-01-14

Az UPS új digitális hozzáférés programjával a szolgáltatásait még szélesebb körben elérhetőbbé teszi. Kedvezményes szállítási díjakat és logisztikai szolgáltatásokat kínálnak a kereskedőknek.

Ahogy a kereskedelem folyamatosan változik, úgy a UPS is egyre inkább előtérbe helyezte az e-kereskedelmet fejlesztései során, mind a hálózat bővítése, mind az új szolgáltatások terén. A cég a gyorsabb kiszállítás, nagyobb láthatóság és a kiszállítási lehetőségek szélesebb körével segíti az e-kereskedelem vásárlóit.

Az új digitális szolgáltatás kapcsán a UPS vezető digitális platformokkal köt elsőbbségi megegyezéseket. Ezek a platformok mostantól zökkenőmentesen kínálnak kedvezményes szállítási díjakat és egyéb szállítási és logisztikai szolgáltatásokat a kereskedőknek, így egyre több online vásárlás során találkozhatnak az ügyfelek a UPS-szel.

“Azzal, hogy a UPS-t számos népszerű e-kereskedelmi platformba beágyazzuk, még több kereskedő számára lesznek elérhetők a UPS széleskörű, megbízható szolgáltatásai, több mint 220 országba téve lehetővé számukra a szállítás – mondta el Kevin Warren, UPS marketing igazgatója. – Még több KKV fér hozzá a UPS rendszeréhez, így segíthetjük őket a komoly verseny jellemezte e-kereskedelmi piacon feléjük billenteni a mérleg nyelvét.”

Az online B2B és B2C tranzakciók száma sem mutat megakadást. Becslések szerint a globális e-kereskedelem a 3,5 trillió dollár értékű értékesítési bázisról 6,5 trillióra növekszik majd 2023-ra. Ennek természetesen a szállítmányozási iparra is komoly hatása van a megnövekedett volumen révén, de emellett a teljes értéklánc, a készletezéstől a megrendeléskezelésen át a kézbesítésig és visszaküldésig is digitalizálódik.

A UPS új digitális programja révén az e-kereskedelmi platformok mindezeket a szolgáltatásokat összefüggően tudja kezelni. Így az kisebb cégek is a legnagyobb e-kereskedelmi vállalatóriások szolgáltatási minőségét nyújthatják vásárlóiknak.

A program keretében a UPS együttműködésre lépett a Stamps.com, a vezető e-kereskedelmi szállítmányozási szoftver szolgáltatóval. Ennek kapcsán a UPS kedvezményes szolgáltatást nyújthat a Stamps.com több mint 740.000 ügyfelének. A Stamps.com olyan szállítmányozási szoftverek révén szolgálja ki a vásárlókat, mint a ShipStation, a ShippingEasy, aShipWorks, a Stamps.com és az Endicia.

A UPS digitális hozzáférés programja további együttműködéseket is tartalmaz vezető e-kereskedelmi cégekkel a rendelés kezelés, webbolt hosting, szállítás és visszaküldés terén.

Partnereink