Az Év Irodája: egy verseny, két díjátadó - OfficeUp és Real Estate Awards Gála

Iroda 2019-02-13

Nyolc év után megújult Az Év Irodája verseny. A tapasztalatok alapján és a változó piaci igényekre reagálva 2019-ben a nevezések után kettévált a megmérettetés: az ingatlanpiac legjobbjai mellett külön figyelmet és rendezvényt szentelnek az irodaházak bérlőinek is.

OfficeUp a bérlőknek

Az Év Irodájának és Az Év Közösségi Terének járó díjakat az OfficeUP irodatrend konferenciát követő fogadáson adják át február 20-án, ahol jelen lesznek a korábbi évek nevezői, győztesei, a legfejlettebb szervezeti- és irodakultúrával rendelkező hazai és nemzetközi vállalatok vezetői is. Az Akvárium Klubban a szakmai előadások, panelbeszélgetések és workshopok résztvevői irodatrend kiállításon is találkozhatnak a piaci szereplőkkel.

Az irodatér, irodakultúra és a hatékony együttműködés az elmúlt években a figyelem középpontjába került, így ez határozza meg a konferencia tematikáját is. A munkáltatói márka egyre fontosabb tényezője a munkakörnyezet, legyen szó akár toborzásról vagy megtartásról. Az Év Irodája Verseny értékelésében nemcsak a külsőségek számítanak, a munkavállalók bevonása az irodai környezet kialakításába, a funkció és a design harmóniája is döntő szempont. Ahogy a korábbi években, idén is a legjobb példákat díjazzák, míg az OfficeUP konferencia lehetőséget ad a példamutató “office branding” együttműködések, tervezés, kivitelezés és kommunikáció bemutatására is.

Real Estate Awards Gála a szakmai szereplőknek

A Real Estate Awards Gála a szakma díja a szakma legjobbjai számára, amelyhez Az Év Irodája verseny biztosítja a független és transzparens keretet. A pezsgő hazai ingatlanpiac legjobbjait idén új névvel és a megszokottnál magasabb minőségű rendezvénnyel látják vendégül a Pesti Vigadóban. A fejlesztői, finanszírozói, tanácsadói és üzemeltetői kategóriák győzteseit a Real Estate Awards Gálán látványos program keretében 350 ingatlanos szakember jelenlétében ismerhetjük meg. A kiválóság feltételeiről és a legjobbaknak járó díjakról egy 13 fős szakmai, és 53 fős üzleti zsűri dönt.

Egy egészséges piaci környezetben a verseny táplálja az innovációt, új lehetőségeket kínál az értékteremtésre. Az Év Irodája verseny nevezői szerencsére az idei évben is szép számmal kínáltak példát erre. A korábbi években megszokott díjak ezt a minőséget ismerik el Az Év Ingatlanfejlesztése, Az Év Asset/Property/Facility Management Cége, Az Év Tanácsadó Cége kategóriákban. Az Év Ingatlanpiaci Személyisége díj azt a különleges egyéni teljesítményt méltányolja minden évben, amely mögött a piac számára követendő vízió, értékrend és teljesítmény áll. Az idei évben új kategóriákkal is bővült a verseny, a pályázati anyagok és az egész éves teljesítményük alapján a szakmai és üzleti zsűri döntése nyomán átadják Az Év Ingatlanfejlesztő Cége, Az Év Ingatlanfinanszírozója és Az Év PropTech Megoldása díjakat is.

Partnereink