Baja új bája

Kereskedelmi 2014-11-14

A Family Center bevásárlópark hálózat egyre növekvő népszerűségnek örvend a vásárlók körében. A Real Management bérbeadó csapata az adott város igényeire folyamatosan reagálva alakítja az ingatlanok bérlői összetételét és ezzel a kínált áruválasztékot.

Győr, Vác és Hatvan után ez év októberében a bajai Family Centerben is elkelt az utolsó kiadó üzlet, ahol is az EURO KAISER üzletlánc nyitotta meg újabb magyarországi és ezzel első Bács-Kiskun megyei egységét. A vásárlók az új üzletben a háztartásban nélkülözhetetlen termékeket, köztük vegyi árukat, az egyéb üzletekhez képest jóval kedvezőbb áron vásárolhatják meg. A bajai Family Center közel 5200 m2-en a következő üzletekkel várja a látogatókat: a divatos női ruházati cikkeket és táskákat értékesítő La Mia Moda; a Mustang, Gas, Devergo, Bebe és további márkás ruhaneműket kínáló Brooklyn-Shop; a matracok, ágyak, ágyneműk, párnák széles választékát nyújtó Matrackuckó; a szépségápolási termékek és parfümök fellegváraként szolgáló Müller drogéria; a Líra Könyv; a Toscana kerámia; továbbá az olyan nemzetközileg ismert áruházláncok, mint a Deichmann cipő, a KIK textildiszkont és a Takko Fashion. A szakáruházban található még egy Nemzeti Dohánybolt, valamint a Garden CAFE finom kávé és étel kínálattal illetve egy élő leguánnal.

A Real Management Kft. minden helyszínen a meglévő bérlői összetétel folyamatos fejlesztésén dolgozik, több városban az állandó bérlői érdeklődésnek is köszönhetően további bővítések fejlesztése várható, így például Vácon, Baján és Szekszárdon.
 

GALÉRIA KÉPEK

Partnereink