Épül az Elite Park, Újbuda egyik legújabb lakóparkja

Lakás 2017-05-17

Letették az Elite Park alapkövét Újbudán. Építészeti remekmű, amely ötvözi a jelenleg futó nyugat-európai lakóingatlan fejlesztések példaértékű céljait és eredményeit, valamint kiemelten figyelembe veszi az aktuális hazai piaci igényeket – nyilatkozta a Tervtanács az Elite Park nevű ingatlanegyüttesről.

Újbudán a Dunától és a Kopaszi gáttól sétatávolságban, a csendes Barázda utcában épülő Elite Park
lakópark “példaértékű építészeti remekműként” vizsgázott a Tervtanács zsűrije előtt. Az Elite Park nyerte el idén az “Év Tervezett Lakó Projektje” címet is az ingatlan.com és iroda.hu cégcsoport által hetedik alkalommal megszervezett Az Év Irodája versenyen, ahol lakóingatlan fejlesztés kategóriában 22 másik beruházással állt versenyben.

Jákob Zoltán, a beruházó építőmérnöki és nemzetközi szépségipari (Elite Cosmetix-Crystal Nails csoport) múltjának is köszönhetően olyan újszerű, „szépteremtő” és kényelmesen élhető lakópark tervezésére adott megbízást, amely a modern nyugat-európai lakóingatlan fejlesztések erényeit ötvözi az aktuális hazai piaci igényekkel; magára vállalva az ezzel járó magasabb beruházói költségeket is.

Az Elite Park első ütemében egy U alakú épületben, négy lépcsőházban közel 268 otthon épül. A teljes beruházás során összesen 706 lakás készül el 3 ütemben. Az ingatlanpiaci trendek alapján a második és harmadik ütemben jelentős áremelkedésre lehet számítani. Az Elite Park környezetében új városrész van kialakulóban, lakóingatlanokon kívül irodaházak és szolgáltató létesítmények épülnek. A szomszédos Újbuda Center Bevásárlóközpont már most kielégíti az itt élők minden igényét. A közeli Duna-parton kiépített, gondozott park terül el.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

Partnereink