Hatvan már száz

Kereskedelmi 2014-08-26

A Family Center bevásárlóparkok megjelenésük óta a gyors és kényelmes vásárlási lehetőséget teremtették meg a vidéki városok lakóinak. A Real Management bérbeadó csapata azonban most még nagyobb célt tűzött ki maga elé.

Az új bérbeadási politika ugyanis előtérbe helyezte a centerekben található üzletek sokszínűsítését és a választék szélesítését, hogy a Family Centerek még inkább az egész család bevásárlóparkjai lehessenek.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a HATVANI Family Center, amely immár 100 %-os bérbeadottságával egy minden igényt kielégítő központtá vált. A főként női vásárlókat vonzó ruházati boltok és drogériák mellett nemrég a lakásberendezés is előtérbe került (Otthon Bútor és JYSK), néhány hónapja elérhető a hosszított nyitva tartású Fashion Top Cleaning tisztító, és júliusban megnyílt a Bárdi Autó üzlete is, amely az Expert elektronika mellett a férfiak érdeklődését hivatott kiszolgálni.

Az üzlet megnyitásával a győri és a váci központok után a hatvani egység a harmadik olyan, amely százszázalékos telítettséggel működik. A Real Management Kft. által üzemeltetett többi Family Center bérbeadottsága is 90% körül vagy fölötte van, és a bérbeadással kizárólagosan megbízott társaság folyamatosan azon dolgozik, hogy a többi centerben kiadásra váró egy-két üzletbe is a bérlői mixbe leginkább illeszkedő, a helyi igényeknek megfelelő új bérlőket hozzon.  

Partnereink