Új mérföldkőhöz érkezett a CTP: 5 millió m2-nyi ingatlanportfólió a régióban

Kereskedelmi 2018-12-04

A CTP ebben a hónapban új mérföldkőhöz érkezett, ingatlanportfóliója elérte az 5 millió m2 bérbeadható területet. 

Az elmúlt 20 év során a cég olyan stratégiai elhelyezkedésű üzleti parkokból álló portfóliót alakított ki, amely egész Közép-és Kelet-Európában 95%-os kihasználtsággal működik és 2018-ban mintegy 280 millió euró bérleti díj bevételt eredményez. A CTP 8 országban több mint 415 bérlővel rendelkezik és 60 000 embert foglalkoztat különböző iparágakban (pl. gyártás, a K+F, a logisztika, a disztribúció és az e-kereskedelem).

„A CTP hálás a régóta meglévő üzleti partnereinek és bérlőinek, valamint igyekszik a hatóságokkal és a pénzügyi partnereivel a legjobb kapcsolatot kialakítani. Várakozással tekintünk a portfólió további bővítése elé, amelyben az új projektek több mint 60%-át a meglévő bérlőink számára fejlesztjük. Számos lehetőséget látunk a közép-és kelet-európai régióban, nem csak a fővárosokra, hanem az ország más térségire is koncentrálva, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtó üzleti parkokat hozzunk létre a logisztika, a disztribúció és a csúcstechnológiai iparágak kombinációjával” - mondta Remon L. Vos, a CTP vezérigazgatója.

A vállalat stratégiai célja 10 millió m2 bérbeadható terület elérése, amelyhez első lépésként már jelentős beruházásokat hajtott végre, ez jelenleg 8 millió m2-ig terjedő fejlesztéshez biztosít elegendő infrastruktúrát. "Fontos mérföldkő ez számunkra, amely a CTPark hálózat sikerét és vonzerejét mutatja a közép-kelet-európai régióban. Ez a mérföldkő a több mint 370 ingatlanszakemberből álló kiváló csapatunk kiemelkedő teljesítményének eredménye "- mondta Richard Wilkinson, a CTP pénzügyi igazgatója.

A CTP vezető nemzetközi és hazai csúcstechnológiai vállalatokat kiszolgáló üzleti parkok kereskedelmi ingatlanfejlesztője és kezelője 90 stratégiai helyszínen. A vállalat portfóliója több mint 400 egyenként 1 500-60 000 m2 közötti ingatlanból áll.   

Partnereink