Új vezérigazgató a TriGranit élén

Iroda 2019-03-20

A TriGranit igazgatósága bejelentette, hogy a vállalat vezérigazgatói pozícióját a jövőben Tom Lisiecki tölti be. 

Tom Lisiecki a CityCon stockholmi csapatától érkezik, ahol fejlesztési vezérigazgató-helyettes pozícióban dolgozott. Ezt megelőzően a szakember összesen 13 évet töltött a TriGranit-nál, ez időszak alatt befektetési vezérigazgató-helyettesként, valamint lengyelországi működésért felelős igazgatóként is tevékenykedett, melynek során az akkori összes TriGranit projektben részt vett.

A vállalat igazgatósága köszönetet mond a leköszönő vezérigazgatónak, Török Árpádnak eddigi munkásságáért, aki 18 év után hagyja el a vállalatot. Eric Assimakopoulos, a cégcsoport igazgatóságának elnöke az új vezérigazgatóról, Tom Lisiecki-ről elmondta, hogy a szakember jelentős tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés területén, és vezetésével a TriGranit a növekedés új korszakába léphet.

Tom Lisiecki 2004-ben pénzügyi elemzőként csatlakozott a TriGranit lengyelországi csapatához rövid idővel a University of Toronto elvégzése után, ahol gazdaság és pénzügy szakon szerzett diplomát 2002-ben. Később a lengyelországi Katowice-ben található Debowe Tarasy lakóingatlan-komplexum kereskedelmi igazgatójaként dolgozott, majd 2007-ben a krakkói Bonarka for Business irodakomplexum fejlesztési igazgatójává léptették elő.

2008-tól kezdődően már lengyelországi működésért felelős igazgatóként erősítette a vállalatot, majd a TriGranit Fejlesztési Kft vezérigazgató-helyettese lett, valamint ezt követően ügyvezető igazgatói pozíciót töltött be a TriGranit lengyel leányvállalatánál, ahol az igazgatótanács elnöke is volt. Miután a TriGranit 2015-ben a TPG tulajdonába került, Tom Lisiecki vállalati befektetési vezérigazgató-helyettes pozícióban tevékenykedett.

Tom Lisiecki 2017-ben távozott a TriGrantit-tól, ez idő alatt a CityCon-nál fejlesztési vezérigazgató-helyettesként dolgozott Stockholmban, majd 2019-ben tért vissza TriGranit-hoz vezérigazgatóként. A szakember a TriGranit-nál töltött idő alatt a vállalat összes lengyelországi projektjében részt vett, úgy, mint a katowicei Silesia City Center bevásárlóközpont fejlesztése, amihez egy 1000 lakóegységből álló komplexum, az Oak Terraces (Debowe Tarasy) is tartozik, valamint a krakkói Bonarka City Center bevásárlóközpont és a Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum 7 épülete, továbbá a poznani integrált közlekedési, szórakoztató és kereskedelmi csomópont, a Poznan City Center. Tom Lisiecki az Urban Land Institue (ULI) ingatlanszakmai szervezet tagja, valamint a Kellogg School of Management-en és a WHU–Otto Beisheim School of Management-en szerzett Executive MBA végzettséget.

Partnereink