Újabb bérlő költözik az Infoparkba

Iroda 2020-10-13

A WING az Infopark C épületének közel 650 négyzetméternyi irodaterületét adta bérbe a dán Nilfisknek, amely az IT Innovációs és HR Szolgáltató Központját költözteti ide. A dán vállalattal kötött megállapodás is mutatja, hogy a jelenlegi piaci környezetben is folyamatos a kereslet az Infopark szabad területei és irodái iránt. A költözésre a kiépítési munkálatok végeztével, novemberben kerül majd sor.

Hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING, Magyarország egyik vezető ingatlanvállalata és a dán Nilfisk, a világ egyik vezető professzionális takarítógép gyártó cége. A jelenlegi piaci környezetben, illetve a megnövekedett home office igények mellett is komoly érdeklődés övezi az Infoparkot, amit jól mutat, hogy a megállapodás értelmében a dán vállalat hazai kirendeltsége összesen 650 négyzetméternyi irodaterületet, valamint plusz raktárhelyiséget és mélygarázsi parkolóhelyeket bérel hosszútávon.

Az irodapark kiemelkedő népszerűségnek örvend a különböző informatikai és technológiai vállalatok körében, a nyár folyamán és jelenleg is kifejezetten nagy az érdeklődés a szabad területek és irodák iránt. A megkötött megállapodás értelmében a bérlő a kiépítési munkák végeztével, novemberben költözhet be új helyére, az Infopark C épületébe.

A Nilfisk a világ egyik piacvezető professzionális takarítógép-gyártója és -beszállítója. Termékkínálatukban megtalálhatóak a padlótisztító berendezések, a porszívók, a magasnyomású mosók és kültéri tisztító- és karbantartó gépek, valamint háztartási porszívók.

Az Infopark többségi tulajdonosa a WING, amely 50.000 négyzetméternyi területet birtokol az Infopark B, C, D és I irodaházaiban. A modern irodapark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, elsősorban az informatika, a telekommunikáció és a softwarefejlesztés képviselőinek progresszív központja. Gondozott, sétányokkal átszőtt kertje kellemes környezetet biztosít az irodakomplexumba érkezőknek.

Partnereink