Jelentős szakmai díjakban részesült a Market Építő Zrt.

Kereskedelmi 2019-11-15

Az építőipari vállalat az idei évben olyan grandiózus kivitelezési munkákat zárt sikerrel, mint a Telekom és T-Systems közös székháza, a Párisi Udvar épületének teljes műemlékrekonstrukciója és ötcsillagos szállodává alakítása, illetve a Hill Side Irodaház. 

A Market Építő Zrt. minőség és fejlődés iránti elkötelezettségének elismerése a MagyarBrands díj, amit idén nyolcadik alkalommal vehettek át. A program kizárólag olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek, vagy alapításában magyarok vettek részt. A MagyarBrands elismerés a kiválóság bizonyítéka az olyan kategóriákban, mint az ismertség, az üzleti megbízhatóság és a társadalmi hasznosság.

A Média Építészeti Díjat először 15 éve adták át, ahol idén a 130 pályázat közül a Párisi Udvar projektet - melynek átadását nemcsak helyi, de nemzetközi figyelem is övezte - közönségdíjjal jutalmazták.

A Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) Magyar Tagozata éves versenyén az építészeti örökségre, a projektek minőségére, valamint a részletes piaci elemzésnek köszönhető befektetői sikerekre fektetett hangsúly csupán néhány, a díjnyertes ingatlanok jellemző tulajdonságaiból.

A díjátadón kiemelkedően szerepeltek a vállalat munkái: a Budapest arculatát is meghatározó, az ország egyik legnagyobb és legmodernebb irodaháza, a Magyar Telekom és T-Systems közös székháza I. díjat, valamint az Iroda kategória I. díját kapta. 

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen megvalósult campusfejlesztési projekt támogatja az intézményben folyó világszínvonalú tevékenységet, melyet III. díjjal jutalmaztak, és emellett ez lett a "legjobb projekt” a pályázók szavazata alapján.

A Hill Side Irodaház egy különleges, zöld mikrokörnyezetben elhelyezkedő landmark irodaépület a MOM Park szomszédságában, amelyet a hatékonyság, a racionális fenntartási költségek, valamint az emberközpontú közösségi- és irodatér kialakítások egyaránt jellemeznek, mellyel a projekt az irodakereso.info különdíját érdemelte ki.

A Sport- és Szabadidő Szolgáltatások Nemzetközi Szövetsége (IAKS) 1987 óta díjazza a dizájn és funkcionalitás terén kiemelkedő sportlétesítményeket. Idén, a szövetség 26. Nemzetközi Kongresszusán ezüst fokozattal díjazták a - 2018-ban az Év Stadionjának választott - DVTK Stadiont.

„A díjak és elismerések kapcsán szeretném kiemelni a vállalat összes dolgozójának a kulcsfontosságú szerepét a sorozatos szakmai sikerek elérésében. Ezeket a komplex építőipari feladatokat és projekteket csakis a legjobb szakemberek kitartó, összehangolt munkájával érhettük el. Az elnyert díjak mindannyiunk közös erőfeszítését dicsérik”– értékelte az elismeréseket Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója.

A vállalat jelenlegi legösszetettebb projektje az 54 hektáros új városnegyed, a BudaPart projekt megvalósítása, és a MOL Campus irodaház felépítése.

Partnereink