Költözik a Raiffeisen az Agora Budapest vadonatúj irodaházába

Iroda 2020-06-16

A HB Reavis városléptékű beruházása, az Agora Budapest komoly mérföldkőhöz érkezett, ugyanis az első fázisban felépült, 34.000 m2-es Agora Tower megkapta a használatbavételi engedélyt. Ez volt az előfeltétele annak, hogy a Raiffeisen Bank megkezdje beköltözését az épületbe. Az új városközpont így hamarosan megtelik élettel, hiszen új kiskereskedelmi bérlőkkel is színesedik a komplexum.

A Raiffeisen Bank több mint 1500 munkatársa két különböző irodaházból, fokozatosan költözik be az új székházba. A bank 20.000 m2-en, hosszútávon bérel majd az igényeik szerint kialakított, munkavállaló-központú irodateret.

Az Agora Tower építésével párhuzamosan, a projekt részeként korszerűsített Árboc utca felújítása is befejeződött, és hamarosan meg is nyílik a forgalom előtt. A Váci útra merőleges Árboc utcából egy rövid aluljárón keresztül lehet majd behajtani az Agora mélygarázsába, a felszínén pedig új Volánbusz-megállóhelyeket és taxiállomást alakítottak ki.

A Tower épülete jövő év elejétől további három vállalat, a B+N Referencia Zrt., Nowy Styl és a Stada Hungary Kft. számára biztosít majd egészséges és hatékony munkakörnyezetet. Az irodabérlők körének bővülésével párhuzamosan az elérhető szolgáltatások is egyre színesebb képet mutatnak, hiszen a Relay hírlapárus üzlete, az Appln Gym fitneszterme és az Agora Medical orvosi magánközpontja is megnyílik az idei évben.

Partnereink