Megnyílt a szekszárdi INTERSPAR

Kereskedelmi 2014-11-25

A szekszárdi és a környékbeli lakosok, valamint a városba látogató turisták magasabb minőségű élelmiszerek iránti igényeit kielégítendő megnyitotta kapuit az INTERSPAR, mely november 20-ától várja kedves vásárlóit!

A beruházás első ütemeként az egykori Budai Nagy Antal honvéd laktanya területén épült fel az INTERSPAR hipermarket, melyben a saját márkás termékek mellett a minőséget képviselő élelmiszerek, italok, háztartási eszközök, papír-írószerek, kozmetikai és szezonális termékek, valamint a külső soron fehérneműk széles választéka közül válogathatnak kedvükre az oda látogatók. A fejlesztés során a beruházó Magnum Hungaria Argon Kft. különös figyelmet fordított a környezetvédelemre, így az épület energiafelhasználását a LED világítás, valamint a modern hűtés- és fűtéstechnikai rendszer teszi korszerűbbé.

A beruházó Magnum Hungaria és a bérbeadásért felelős Real Management Kft. második ütemben további fejlesztésként egy Family Center szakáruház megnyitását is tervezi a területen, ahol a tervek szerint a többi Family Centerből már ismert, közkedvelt kereskedelmi üzletek kapnak helyet.

Partnereink