Prémium kategóriás irodaház bérbeadásával bízták meg a ConvergenCE-t

Iroda 2020-07-23

A Váci út legújabb és egyik leglátványosabb irodaháza, az Agora Tower júniusban nyitotta meg kapuit a bérlők előtt. Az épület bérbeadására a ConvergenCE kapott kizárólagos megbízást.

A Váci úton közlekedők számára ismerős lehet az Árpád híd pesti hídfőjénél található 16 emeletes irodaház, az Agora Tower, amelynek bérbeadásával a ConvergenCE csapatát bízta meg a HB Reavis ingatlanfejlesztő cég. A ConvergenCE február óta a már meglévő Raiffeisen Bank és a B+N Referencia Zrt. mellett két új bérlővel kötött szerződést, a Nowy Styl irodai és közösségi bútorokat gyártó, európai piacvezető vállalattal és a Stada Hungary Kft. gyógyszeripari cégcsoporttal, mely világszerte 130 országban van jelen.

A két cég irodái a 16 emeletes Agora Tower 10. és 11. emeletén 500-500 négyzetméteren helyezkednek el, ahonnan egyedülálló körpanorámás kilátás nyílik Budapestre. Az Agora Tower másik sajátossága, hogy az alsó két szinten kiskereskedelmi egységeket alakítanak ki, ahol olyan üzletek és szolgáltatások lesznek elérhetőek, melyek hosszú távon szolgálják az épületben dolgozók kényelmét és egészségét. Az éttermeken és kávézókon kívül fodrászat, pékség, szupermarket, drogéria és a well-being jegyében edzőterem is helyet kap. Emellett az épület körül kerékpársávokat, a házban kerékpártárolót és zuhanyzókat alakítottak ki, így támogatva a kerékpáros közlekedést.

„Az eddigi pályafutásom egyik kiemelkedő projektje az Agora Tower, melynek nemcsak külső jegyei, hanem a közösségnek nyújtott szolgáltatásai is egyediek. Egy ilyen különleges és emberközpontú irodaház kiemelkedik a piacon. Szeretném megköszönni a bizalmat és ezt a fantasztikus együttműködési lehetőséget a HB Reavis-nak” – mondta Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója, aki az Agora Tower bérbeadását vezeti.

Partnereink