Rangos elismerésben részesült a Cordia beruházása Az Év Irodája versenyen

Lakás 2018-02-12

Újabb elismerést érdemelt ki Magyarország vezető lakóingatlan-fejlesztője, a Cordia. A Futureal-csoporthoz tartozó társaság projektjei közül ezúttal a Corvin Sétány nemrégiben átadott épülete, a Park Residence II. nyerte el „Az év megvalósult ingatlanfejlesztése” díjat. Az Iroda.hu által meghirdetett „Az Év Irodája” versenyen 18 kategóriában a közönség, az üzleti és a szakmai zsűri értékelte a benyújtott pályázatokat.

A Park Residence Közép-Európa legnagyobb, 22 hektáros belvárosi területre kiterjedő, nemzetközi díjakkal elismert városrehabilitációs projektje, a Corvin Sétány legújabb lakóháza. Az épület második, okosotthon-funkciókkal felszerelt, 246 modern lakásból álló ütemét 2017 második negyedévében adta át a Cordia. A Park Residence II. lakássztenderdjeit is a Cordia hatékonysági irányelvei alapján dolgozták ki, így minden otthonhoz legalább egy jól kihasználható méretű erkély tartozik, több szoba esetén a szobák nem nyílnak egymásba, a terek pedig könnyen berendezhetők akár bérbeadási céllal, akár saját használatra vásárolták meg a lakást. A beruházás egyik legfontosabb jellegzetessége maga a Corvin Sétány, ahol a lakók a modern szolgáltatási környezet - üzletek, mozi, színház, szórakozási és sportolási lehetőségek, éttermek, illetve kávézók – valamennyi előnyét élvezhetik.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Corvin Sétány újonnan átadott épülete érdemelte ki ezt a rangos elismerést.” – mondta Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója. „A Park Residence II. lakásait – ahogyan a Corvin Sétányon épülő összes lakóingatlant – óriási érdeklődés övezi, hiszen a negyed mára Budapest egyik legkeresettebb és legsikeresebb befektetési lokációja lett.”

 

GALÉRIA KÉPEK

Partnereink