Rendületlen növekedés a raklapos szállítmányozásban

Kereskedelmi 2020-04-23

A vírus elleni védekezés időszakában, sok más szektorral ellentétben, a logisztikai és szállítmányozó szolgáltatók működésében nincs megállás.

A Palletways Magyarország – az Imperial üzletcsoport raklapszállító tagja – amellett, hogy a járványidőszakban is változatlanul üzemel, az elmúlt hónapban meghaladta a 100.000 raklapkiszállítási volument. Továbbá a megnövekedett rendelések kiszolgálásával párhuzamosan a vállalat két új partnerrel is bővült. A belépő vállalatok, a Szam Sped Kft. és a Nem-Sped Kft. a Heves, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből érkező megrendeléseket fogják össze. Velük együtt a Palletways hazánkban immáron 16 logisztikai partnerrel erősíti a raklapos teheráruszállítás országos lefedettségét.

A megrendelések növekedését pedig a járványhelyzet, az elmúlt időszak alatt tovább erősítette. A 100.000 raklapnyi küldeményt együttvéve, a Palletways magyar tagvállalatai bő egy év alatt, több mint 500 elégedett ügyfélt kiszolgálva 36 ezer tonnát meghaladó árumennyiséget mozgattak az országban

„Büszkeséggel tölt el, hogy a magyar piacra való belépést követően ilyen gyorsan elértük a 100.000 raklapos mérföldkövet, ez egyértelműen a magyar hálózat teljesítményét bizonyítja. És hogy egyúttal újabb két partnert köszönthetünk a csapatban, azt jelenti, hogy nem csak a könnyebb, de a mostani, sajnálatosan nehezebb időkben is képesek vagyunk helyt állni és tovább növekedni!” – osztotta meg Kovács Péter, a Palletways Magyarország ügyvezetője.

Partnereink