Továbbra is népszerűek a Diófa Alapkezelő irodaházai

Iroda 2019-09-16

A Diófa Alapkezelő irodaházaiban az utóbbi hónapokban csaknem 27 ezer m2-re született bérleti szerződés, amelyek jelentős hányada hosszabbítás volt köszönhetően a bérlői elégedettségnek.      

A legújabb szerződés, a Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt Green House-hoz kötődik, ahol az MSCI a bővülés mellett hosszabbította is szerződését. A 2014 tavaszi költözéskor még 4.100 négyzetméter irodaterületet bérelt a cég, melyet 6.600 négyzetméterre bővítette. A Green House Irodaház a Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt zártkörű Torony Ingatlan Befektetési Alap tulajdona 2014 óta.

A 17 800 négyzetméteres, high-tech Green House Magyarország első LEED Platinum minősítésű irodaháza, működése során többek között az „Az év zöld ingatlanprojektje” díjat, valamint „Az év irodaháza” kategória különdíját is megkapta, tehát építészeti, üzemeltetési és bérlői igények tekintetében is kiemelkedő ingatlan.

Az MSCI stabil bérlője az épületnek, s a bővüléssel a budapesti iroda a New York-i székhelyű vállalatcsoport negyedik legnagyobb irodája a világon.

 

Partnereink