Törökbálinton és Kaposváron építkezik a SPAR

Kereskedelmi 2019-10-11

Kaposváron Interspar hipermarketet, Törökbálinton szupermarketet nyit a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., a társaság 7 milliárd forintot költ a két, 2020-ban befejeződő beruházására.

A több mint 13 ezer lakosú Törökbálint jelentős vásárlóerővel rendelkezik, amelynek egyik bizonyítéka, hogy egyre több cég keresi a lehetőséget, hogy együtt fejlődjön a településsel. A SPAR a Törökbálinti-tó jól megközelíthető környezetében tervezi az új szupermarket megépítését.

A MaxCity közelében található, jelenleg üresen álló telek mintegy 22 ezer négyzetméter beépíthető területén októberben kezdik meg az üzlet építését. A 4755 négyzetméteres épületegyüttesből a SPAR szupermarket 2164 négyzetmétert tesz ki – ebből az áruház eladótere 1280 négyzetméteres –, a többit az öt egységből álló üzletsor foglalja majd el. A családosok számára a területen egy játszóteret is terveznek, de az elképzelések között szerepel egy termelői piac kialakítása is.

Emellett mintegy 5 milliárd forintot fordít a SPAR legújabb INTERSPAR hipermarket áruházának megépítésére Kaposváron. Az új INTERSPAR áruház Kaposvár egyik fő közlekedési útvonalának szomszédságában, az Árpád utcában – a korábban már elkezdett, de félbemaradt építkezés helyén épül fel rövidesen.

„A dinamikusan fejlődő somogyi megyeszékhelyen és környékén élők régi álmát váltjuk valóra a beruházással, amelynek keretében – felépítésében és működésében egyaránt – rendkívül korszerű, környezetbarát INTERSPAR hipermarketet építünk Kaposváron. A beruházásunk nagysága megközelíti az ötmilliárd forintot és összesen 90 új munkahelyet teremtünk” - mondta Heiszler Gabriella, a SPAR ügyvezető igazgatója.

Fotó: spar.hu

Partnereink