Új BL Óraszalon Biatorbágyon

Kereskedelmi 2014-09-16

A Btech idén 21 éves, a piacon a legnagyobb óraforgalmazó, a legtöbb üzlettel és kiemelkedően széles kínálattal, folyamatosan, fejlődő cégcsoport.

A Btech (Btech Magyarország Kft., BL Óra Magyarország Zrt., BL Óraszalon Kft.) idén 21 éves, a piacon a legnagyobb óraforgalmazó, a legtöbb üzlettel és kiemelkedően széles kínálattal, folyamatosan, fejlődő cégcsoport. 

A Szeged Árkád, a Liszt Ferenc Repülőtér és Békéscsaba üzletek megnyitása után, 2014 augusztusában új óraszalon nyílt Biatorbágyon, az ország egyik legnagyobb Premier Outletében 45-ös számú üzletében, ahol 120 m2-en,   széles óra- és ékszer választékkal várják a svájci és divatóra híveit. Magyarországon az első óra outlet - üzleteként fog üzemelni.

Magyarország piacvezető óra-kiskereskedelmi üzletláncaként 14 saját BL Óraszalon üzlettel állnak fogyasztóik rendelkezésére. Szalonjaikban a vásárlókat szakszerű és udvarias kiszolgálásban részesítik, a választásban képzett értékesítési munkatársak segédkeznek a hét minden napján!

Az üzletekben megtalálhatóak a svájci óragyártás ismert és népszerű világmárkái, így a TISSOT, CERTINA,  SWATCH, FLIK-FLAK stb. éppúgy, mint TIMBERLAND, LACOSTE, SUPERDRY, továbbá a japán CITIZEN és CASIO, vagy a napjainkban igen kedvelt divat-óramárkák, a DKNY,  FOSSIL,  FILA, FCUK, PARIS HILTON, TOMMY HILFIGER, DIESEL és GUESS karórái, illetve a és POLICE órái és divatékszerei kaphatóak.

Az üzlethálózat további folyamatos bővülést tervez, további információk: www.oraszalon.hu

Partnereink