Vásárláshoz swingkoncert, egyenesen Angliából

Kereskedelmi 2014-07-18

Egy kis swing a nyári leértékelések és a nyaralás előtti nagybevásárlás mellé? A shoppingoláshoz most zene is jár: szombaton Angliából érkezik a Clitheroe Royal Grammar School Swing Band, és kedvenc dalainkat hozzák el az Arena Plazába. Lesz itt „Merci Merci Merci”, „Mamma Mia”, „Don’t Cry For Me Argentina”, és „Over The Rainbow” is. Mindez egy diákzenekar koncertjén belül, fúvós, billentyűs hangszereken, dobbal és gitárral előadva, természetesen swingesítve!

Július 19-én, szombaton 15 órakor egy 24 tagú, 12-18 éves gyerekekből álló angol együttes ingyenes, egyedülálló koncertjét hallgathatják meg a vásárlásban elfáradtak, a kikapcsolódni vágyók és a zene iránt fogékonyak az Arena Plaza első emeletén.

A Clitheroe Royal Grammar School Swing Band egy kétszer 40 perces zenei műsorral készül meghódítani a magyar vásárlók szívét. A Clitheroe-i fiatalok repertoárjában olyan népszerű dalok szerepelnek, mint a „Don’t Cry For Me Argentina”, a „Mamma Mia”, az „Over The Rainbow” vagy a “Hello, Dolly!”, és mindez swinges átdolgozásban. A 19 fiatal művészből és 5 tanárból álló együttes kétrészes előadása ingyenesen megtekinthető szombaton délután 15 órától az Arena Plaza első emeletén, a Media Markt előtt.

A swingkoncert időpontja: 2014. július 19. 15 óra
Helyszín: Arena Plaza, 1. emelet, Media Markt előtt

Partnereink