20 éves lett a Millenia Zrt.

 

Minden tiszteletünk az új, feltörekvő, bátor cégeké – hisz ők az új világ -, de a Facility Management nem startup. Itt nem elég a briliáns ötlet, a divatos dizájn és az akarat. Ide olyan szakemberek kellenek, akik tudják a megoldást. Ezt a szakmát – bár tanítják pár éve egyetemeken is – a terepen tanuljuk meg igazán.

Egy milliárdos épületet nem dobunk el egy év használat után, sőt, elvárjuk, hogy értéke növekedjen, hogy „jó legyen ránézni”, hogy jó neve legyen és jó híre. Mi ezért dolgozunk. De ez itt a XXI. század is, látni akarjuk – online – mi történik a házak körül, ezért miénk a piac egyik mértékadó FM szoftvere. Hát persze, hisz húsz éve csiszolgatjuk mi, akik ezt a szakmát csináljuk.

A Facility Management óriási felelősség is egyben, amelynek igyekszünk megfelelni. Mi megtanultuk alázatosan, szorgalmasan, átláthatóan, ellenőrizhetően végezni munkánkat. És persze ez a cikk most egy kicsit rólunk szól. Hogyne, hiszen a mi munkánk háttérszolgáltatás, aminek egyik lényeges eleme épp az, hogy nem szerepelünk feleslegesen. Csak nagyon ritkán.

Ez az alkalom egyike ezeknek.

A Millenia Zrt. csapata