A BT a Budapest One irodaparkba költözik

A vállalat a központ létrehozásának 15. évfordulóját ünnepli majd a jelentős eseménnyel. A 2007-től Budapesten, majd nem sokkal később a debreceni irodával kiegészülve működő régiós üzleti szolgáltatóközpont a BT (British Telecommunications) nemzetközi ügyfeleit szolgálja ki telekommunikációs területen, valamint az anyavállalt más szervezeti egységeit is támogatja működésében.

A komplex szolgáltatóközpontként működő vállalat mára 2500 főt foglalkoztat az országban, és az anyavállalat az egyik legnagyobb stratégiai bázisaként tartja nyilván. A döntés nem csupán a vállalat elmúlt másfél évtizedben történt stabililtását és folyamatos növekedését tükrözi, hanem Magyarország és magyar munkaerő irányában tanúsított elkötelezettségét is.

„A rugalmas munkavégzés mellett hisszük, hogy a jó munkakörnyezet továbbra is a munkavállalási preferenciák egy jelentős tényezője és fontos szerepet játszik majd a működésünkben. Támogatja a kollégáinkat az együttműködésben, csapatmunkában és a karrierjük építésében is. A BT az elmúlt évtizedekben egy vonzó, stabil és megbízható hazai munkáltatóvá vált mind a pályakezdők, mind a tapasztalt szakemberek körében. Az új irodánk tovább támogat majd minket ennek a pozíciónak a megőrzésében, a kedvező elhelyezkedésével és a legújabb trendek szerinti, minden igényt kiszolgáló megoldásaival” – mondta Szabó Zoltán, a BT magyarországi ügyvezető igazgatója.

A Budapest ONE ikonikus formája, elhelyezkedése, szolgáltatásai, okos megoldásai, páratlan panorámája a piacon egyedülálló lehetőséget nyújt bérlői számára. Az épület a legszigorúbb BREEAM és WELL minősítések elvárásai szerint épül, amelynek köszönhetően az irodaház a fenntartható és környezetbarát működés mellett az ott dolgozók fizikai és mentális egészségére és komfortérzetére is kedvező hatással vannak. A Kelenföldi pályaudvar szomszédságában elhelyezkedő épület közvetlen összeköttetésben van az M4 metróvonallal, a pályaudvarral,  3 villamos vonalával illetve az M1/M7 autópályával is. Biciklitároló és öltözők szintén elérhetőek lesznek a munkatársak számára.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a BT ebben a páratlan épületben képzeli el a jövőbeli székhelyét.  A Budapest ONE az Etele Plazával közösen adja Dél-Buda új születő városközpontjának jövőbeni kereskedelmi és üzleti hajtóerejét” – hangsúlyozta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.