A CA Immo gyermeknapot tart a Millennium Parkban!

Május 28-án nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tartanak Budapest szívében, a 9. kerületi Millennium Parknak otthont adó Bajor Gizi parkban a Lechner Ödön fasor 7. szám alatt, ahová minden kisgyermekes családot várnak, akik szeretnének a Duna-parton önfeledten kikapcsolódni. Számtalan ingyenes program között válogathatnak az idelátogató gyerekek, lesz ugrálóvár, arcfestés, kézműveskedés, bűvészshow, mesejáték, koncert és lufihajtogatás!

A Nemzeti Színházat és a Müpát magába foglaló Millennium Városközpontban a Duna mellett található a Millennium Park a Bajor Gizi park részeként, amely igazi zöld oázis a pesti belvárosban. A Somlay Artúr sétány mentén kialakított közel kétezer négyzetméteres parkban május 28-án gyermeknapot tartanak, ahová minden kisgyerekes családot szeretettel várnak. 

A Duna-part melletti fantasztikus helyszínen számtalan program várja a gyerekeket, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak. Igazi kedvencek fognak fellépni, az egészséges életmódra ösztönző Fittmóka Kozma Zsuzsival nyitja a gyermeknapot: a zenepedagógus-fitneszedző saját szerzeményeit adja elő. A felhőtlen jókedvről a továbbiakban a BumBum Együttes interaktív koncertje és a nagy népszerűségnek örvendő Ricsi Bohóc gondoskodik.

Majd jön a jelmezes találkozó, amelynek keretein belül fotózásra is lehetőség nyílik, hiszen ki ne szeretne a Star Wars Darth Vaderjével és a Marvel/DC univerzumból ismert Lokival, Spidermannal, Shazammel, Supermannel vagy éppen Sparrow-val találkozni. És még ezzel sincs vége a közönségkedvenc programoknak! Érkezik az Utazás meseországba interaktív gyermekműsor, majd a Rolandó bűvészshow, végül az állatok nyelvén tudó juhászról szóló mesejátékot nézhetik meg a gyerkőcök.

A Millennium Park hagyományteremtő rendezvénysorozata nem csak a gyermeknap alkalmával kínál változatos és izgalmas programokat, hanem egész nyáron igazi fesztiválhangulat várja majd az idelátogatókat. Számos ingyenes program között lesz szabadtéri mozi, ökonap és nyárzáró piknik is. 

„Nagy örömmel szervezzük meg a gyermeknapot május utolsó vasárnapján, mivel célunk, hogy ez az egyedülálló belvárosi zöld park élettel teljen meg. A Millennium Park mellett található Millennium Towers irodakomplexum tulajdonosaként szeretnénk a jövőben is a helyszínen hasonló rendezvényekkel támogatni a közösségi életet, így a környéken élők, az itt dolgozók és az ide látogatók számára egyaránt kínálunk kikapcsolódási lehetőségeket” – mondta John McKie, a gyermeknapot szervező CA Immo ügyvezető igazgatója.

A pontos program megtekinthető a rendezvény Facebook eseményében.