A Cofidis a H2Offices irodaházba költözik

A magyar fogyasztói hitelpiac egyik vezető szereplője, a Cofidis Magyarország a H2Offices irodakomplexum első épületét választotta új központjának. A vállalat közel 3 600 négyzetméteres, az ESG normákkal összhangban kialakított iroda- és ügyfélszolgálati területet foglal el, amely környezetbarát megoldásokkal rendelkezik és tökéletes körülményeket biztosít az üzletfejlesztéshez. A tranzakció lebonyolítását a Colliers, a nemzetközi kereskedelmi ingatlan- és befektetési tanácsadó támogatta.

A Cofidis 2005 óta működik Magyarországon, a francia Crédit Mutuel leányvállalataként, amely Európa egyik legbefolyásosabb pénzügyi intézménye. A bérlő közel 3 600 négyzetmétert foglal majd el a H2Offices-ban, beleértve egy csodálatos terasszal rendelkező irodaterületet, valamint egy ügyfélszolgálati helyiséget, ahova 2024 második negyedévben költöznek be.

“Egy olyan bérlő, aki ismét bizalmat szavaz nekünk és újra a fejlesztésünket választja, mindig a legjobb elismerés. Rendkívül megtisztelőnek tartjuk a Cofidis döntését, és biztos vagyok benne, hogy partnerünk munkavállalói élvezni fogják a H2Offices-ban eltöltött időt, kihasználva a kényelmi szolgáltatásokat és azt a környezetet, mely az emberek jóllétét szem előtt tartva került kialakításra” – mondta Cseke Amarilla, a Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágának Magyarországért felelős bérleti és vagyonkezelési vezetője.

„2024-ben lejáró bérleti szerződésünk kapcsán, mint rendszeresen egy ilyen ciklus vége előtt, felülvizsgáltuk vállalatunk üzemeltetési és munkáltatói szempontjait a központi irodánk tekintetében. Meggyőződésem, hogy az alapos előkészületeknek köszönhetően a lehető legjobb szerződést sikerült megkötnünk, amellyel újabb szintet fogunk lépni és elsősorban kollegáink profitálnak majd az ESG szempontból is zászlóshajójaként működő, H2Offices irodakomplexumban kialakításra kerülő munkakörnyezetből”– nyilatkozta Szendrei Árpád, a magyarországi Cofidis HR és jogi igazgatója.

„Büszke vagyok arra, hogy valamennyi részlegünk egy csapatként dolgozott együtt ezen a projekten, melynek köszönhetően úgy gondolom, a Cofidis számára legmegfelelőbb irodát találtuk meg. A személyre szabott, teljeskörű szolgáltatásunk úgy lett megalkotva, hogy végig kísérjük a folyamat minden lépését, a helyszín felkutatásától kezdve a szakmai elvárásokon és fenntartható irodakialakításon át a hibrid munkavégzés lehetőségének megteremtéséig. Megtiszteltetés a Cofidis-szel és a Skanskával együttműködni” – nyilatkozta Ecsődi Miklós, a Colliers Hungary Occupier Services üzletágának vezetője.

Az épület a kényelmi funkciók széles választékát kínálja, beleértve a zöld teraszokat és a változatos növényzetnek helyet adó kertet, ahol az alkalmazottak és a környék lakói pihenhetnek és kikapcsolódhatnak, a kerékpár állomásokat és elektromos autótöltőket, valamint a tetőn található futópályát, amely lenyűgöző kilátást nyújt a városra. A H2Offices az energiahatékonyságot helyezi előtérbe, ami alacsonyabb működési költségeket eredményez és környezetbarát választási lehetőséget teremt, amit a bérlők nagyra értékelnek.

A fejlesztés megszerezte a WELL v2 Core & Shell előminősítést, elérte a LEED Core and Shell Platinum 4-es verziójú minősítést Magyarországon rekord magasnak számító pontszámmal, valamint az Access4You Gold minősítést. A H2Offices egy három épületből álló irodakomplexum, amely összesen 67 000 négyzetméter irodaterületet kínál a budapesti irodapiacon, és a természettel való kapcsolat elősegítése áll a koncepció középpontjában. A projekt tervezői a dán Arrow Architects és a magyar Studio IN-EX.