A ConvergenCE a ZenGardenbe költözik

Magyarország egyik legsikeresebb boutique ingatlanfejlesztő, befektető és vagyonkezelő cége a ZenGarden Irodaházba költözik. A 9.500 négyzetméteres épület a közelmúltban 2,5 millió eurós fejlesztésen esett át és megszerezte a legfontosabb környezetvédelmi minősítő, a BREEAM elismerését is.

A 2004-ben alapított ConvergenCE közel két évtizedes sikertörténete a közös érdekeken alapuló partneri viszonyokról és a folyamatos fejlődésről szól. A széleskörű befektetői és fejlesztői tapasztalatnak köszönhetően már több, mint kétszázezer négyzetméter iroda, kereskedelmi és ipari ingatlan került felújításra. 

A CBC irodaház 2019-es megvételét, majd felújítását követően egy név- és arculatváltáson esett át az épület. Az újrapozícionált ZenGardenben nagy hangsúlyt kaptak a belső kertek, az energiahatékonyság és az emberközpontú kialakítás. Az egyedi hangulatú sziklakert mellett bambuszsövény és különböző növények, fák díszítik a kertet. A pétanque pálya, a napvitorlákkal árnyékolt terasz és a lounge részek pedig plusz feltöltődésre kínálnak lehetőséget. 

„Mindig fontos volt számunkra, hogy olyan épületben legyen a saját irodánk, amit mi magunk vagyonkezelünk és üzemeltetünk” – kezdte a költözés hátterének a bemutatását Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója.