A DDB a megújult Park Atrium irodaházba költözik

A DDB Reklámügynökség – a kreatív iparág világszerte meghatározó szereplője – 2023 szeptemberében költözik a Park Atrium irodaház 4. emeletén található, 868 m2 alapterületű prémium irodájába az épület tulajdonosával (DEREIF Hungary) nemrégiben aláírt bérleti szerződés értelmében.

A reklámügynökség gondos mérlegelést követően, három fontos kritérium alapján választotta ki új budapesti központját. Kiemelten fontos szempont volt számukra a kiváló láthatóság és megközelíthetőség, az épület ikonikus volta és egyedi építészeti megoldásai, valamint a tulajdonos által nyújtott komplex fit-out megoldások. A Park Atrium 2021-ben lezárult, átfogó műszaki és belsőépítészeti megújulása is fontos szerepet játszott abban, hogy a DDB választása erre a landmark Városligeti irodaházra esett.

Hannes Wirnsberger, a DDB Budapest ügyvezető igazgatója rámutatott: „elsődleges motivációként az vezérelt minket, hogy kollégáink számára olyan ideális munkakörnyezetet találjunk, ahol a fizikai tér maga is inspirálja és tükrözi a kreativitást. A DDB új budapesti irodáját nagy nyitott terek, funkcionális kollaborációs területek, és egyedi belsőépítészeti megoldások jellemzik majd. Nagy örömmel tölt el minket, hogy cégünk új otthonra lelt a Park Atriumban, ahol a folyamatos szervezeti fejlődés mellett továbbra is lehetőségünk lesz egyedülálló megoldásokat nyújtani globális ügyfélkörünk számára.”

Bihari Máté, a Horizon Development bérbeadási igazgatója hozzátette: „mivel a tárgyalási folyamat minden fázisában részt vettem, valódi betekintést kaphattam a DDB érzelemalapú márkaszemléletébe, amely azt is jelentősen meghatározta, hogyan képzelik el saját munkakörnyezetüket. Biztos vagyok benne, hogy új irodájuk mind alapvető értékeikkel mind esztétikai preferenciáikkal rezonál majd.”

Az épület tulajdonosa, a REInvest Asset Management S.A. által kezelt luxemburgi ingatlan alap nevében Dominik Ewerz Senior Manager kiemelte: „szeretettel üdvözöljük a DDB-t, a márkaépítés elismert nemzetközi szakértőjét sokszínű iparági szereplőket felvonultató, nagyszerű bérlői körünkben. A Park Atrium irodakörnyezete vonzóbb, mint valaha, köszönhetően gépészeti és elektromos alaprendszereink közelmúltbeli felújításának, közösségi tereink belsőépítészeti korszerűsítésének, új szolgáltatásaink bevezetésének, és épületüzemeltetőnk folyamatos, odafigyelő gondoskodásának.”