A Flexion a ZenGarden irodaházba költözik

A Flexion Mobile Plc Magyarországi Fióktelepének sikertörténete a 2015 december 1-i alapítása óta íródik. A cég fejlődése most újabb mérföldkőhöz érkezett: a korábbi serviced office, vagyis szolgáltatott iroda bérlésről hosszú távú, tradicionális irodabérlet mellett döntött és jövő tavasztól a ZenGardenbe költözik a nemzetközi szoftverfejlesztő.

A Flexion váltása és hosszú távú megállapodása jó példa arra, hogy az idő múlásával megerősödő cégek már egy saját, egyedi szolgáltatásokat nyújtó, biztonságot és harmóniát kínáló irodában képzelik el működésüket. A váltás gondolatának megfogalmazódása és a felújított ZenGarden utolsó szabad területeinek a bérbeadása a legjobbkor találkoztak egymással. Az irodaház kihasználtsága így elérte a kilencven százalékot. A bérlőképviseletet Nagyházi Péter, az Offie társalapítója látta el.

“Nagyon örülök, ez egy jelentős mérföldkő a vállalatunk történetében” – fejezte ki örömét Takács Péter Zoltán, a Flexion magyarországi alapítója. “Több évet töltöttem a cég londoni főhadiszállásán, részese lehettem annak a csapatnak, amely kifejlesztette azt a szabadalmaztatott technológiai eljárást, amely egyedülálló, piacvezető szereplővé tette a Flexiont. Személyes tapasztalatokat keresztül sikerült megértenem, hogy mi szükséges egy jó és hatékony csapat működéséhez, milyen munkakörülmények lehetnek inspirálóak a közösségünk számára. Ezeket kerestük és találtuk meg a remek lokációval rendelkező ZenGardenben.”

“Az utolsó szabad szint bérbeadásának folyamata különleges érzés” – vette át a szót Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. “A minden részletre kiterjedő fejlesztési folyamatokat követően az i-re az teszi fel a pontot, ha az elkészült irodaház, a sokszínű szolgáltatáscsomagunkkal karöltve tetszést vált ki a bérlőjelöltekből. Elérni a közel kilencven százalékos kihasználtságot egy kiváló visszajelzése munkánknak, elképzeléseinknek. Külön öröm, hogy egy olyan sikeres nemzetközi céggel sikerült hosszú távú szerződést kötnünk, amely először döntött a tradicionális irodabérlet mellett.”